De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MIJN TANTE LOUISE Mijn tante Louise, 93 jaar oud, was erg aangedaan door het overlijden van haar echtgenoot. Ze besloot om hem in het hiernamaals te gaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MIJN TANTE LOUISE Mijn tante Louise, 93 jaar oud, was erg aangedaan door het overlijden van haar echtgenoot. Ze besloot om hem in het hiernamaals te gaan."— Transcript van de presentatie:

1 MIJN TANTE LOUISE Mijn tante Louise, 93 jaar oud, was erg aangedaan door het overlijden van haar echtgenoot. Ze besloot om hem in het hiernamaals te gaan vervoegen en zelfmoord te plegen. Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 09/2012

2 Ze vond dat het snel en afdoende moest gebeuren en besloot om de oude proppenschieter van haar overleden geliefde te gebruiken en in haar reeds door de smart gebroken hart te schieten.

3 Maar ze wilde het risico niet lopen dat vitale orgaan te missen en daarna als “plant” ten laste te komen van haar kinderen. Dus riep ze de dokter des huizes erbij om hem te vragen waar haar hart zich precies bevond.

4 De dokter zei: - “Dat is gemakkelijk. Jouw hart bevindt zich precies onder jouw linkerborst.”

5

6 En zo gebeurde het dat mijn tante Louise haar linkerknie naar de knoppen hielp.


Download ppt "MIJN TANTE LOUISE Mijn tante Louise, 93 jaar oud, was erg aangedaan door het overlijden van haar echtgenoot. Ze besloot om hem in het hiernamaals te gaan."

Verwante presentaties


Ads door Google