De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De AIDS Test. Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!"

Verwante presentaties


Presentatie over: "De AIDS Test. Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!""— Transcript van de presentatie:

1 De AIDS Test

2 Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!"

3 "Ja, maar het duurt 7 dagen vóór de testgegevens terug zijn van het laboratorium!" „Zolang kan ik niet wachten! Ziet u de vrouw die daar aan de overkant op het terrasje zit? Die is stinkend rijk, mooi en wil ter plekke met mij in het huwelijksbootje stappen, als ik tenminste direct een attest kan overleggen dat ik geen AIDS heb!“

4 "Ik snap uw haast! Hmmmmm... Ziet u die schapen daar aan de overkant in de wei? "Jaaaaa.... !?" "Als u nou het volgende doet: Ga in de wei staan, maak uw gulp open en laat uw penis buiten boord hangen of staan. Als er genoeg schapen aan snuffelen en likken, geldt dat als bewijs dat u géén AIDS hebt!"

5 De man gaat in de wei staan, maakt z‘n gulp open en hangt zijn penis buiten boord. Het eerste schaap komt nieuwsgierig dichterbij, sabbelt een beetje en loopt weer verder. Vervolgens komen er zo meer schapen één voor één over de dam....... Na het 10e schaap roept de dokter de man weer naar binnen en zegt:... Na het 10e schaap roept de dokter de man weer naar binnen en zegt: „Het is goed! Hier is het attest. Ga nu maar snel naar de jonge dame en en trouw met haar, geluksvogel!"

6 „Trouwen? Onzin......Ik wordt schaapherder!“


Download ppt "De AIDS Test. Komt een man opgewonden bij de dokter: "Dokter, dokter, U moet mij heel snel een attest geven dat ik géén AIDS heb!""

Verwante presentaties


Ads door Google