De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik zit in de kroeg aan de bar

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik zit in de kroeg aan de bar"— Transcript van de presentatie:

1 Ik zit in de kroeg aan de bar
Ik zit in de kroeg aan de bar. Komt de mooiste vrouw die ik ooit heb gezien de kroeg binnen.Ik denk na hoe ik haar zal aanspreken. Bestel tenslotte de mooiste fles wijn die het café te bieden heeft. Hang een briefje aan de fles met de tekst : Hallo ik heet Ernest.wil je de fles samen met mij opdrinken ? En laat de fles door de ober aan de vrouw bezorgen.

2 Zij leest het briefje, glimlacht naar mij ( bingo denk ik ), schrijft een antwoord op het briefje en laat de ober dan het briefje terug bezorgen.

3 Op het briefje schreef ze: " Geachte Ernest, “als ik deze fles met u drink, moet er zich in uw garage minstens een Mercedes bevinden, op uw rekening minstens een miljoen staan,in uw broek moet 17 cm steken, en een vakantiehuis op de Canarische eilanden zou ook welkom zijn."

4 Ik schrijf weer terug; " Geachte dame,in mijn garage bevinden zich een Ferrari en een Toyota, op al mijn 8 verschillende rekeningen over de wereld staat telkens meer dan een miljoen dollar,ik heb vakantiehuizen in Bali,in Rome,in Florida, ééntje in Oostenrijk en in Zuudbrouk.” Maar nooit van mijn leven, zelfs niet voor de mooiste vrouw, laat ik er 3 cm afhalen !!!!!! Geef de fles maar terug.....


Download ppt "Ik zit in de kroeg aan de bar"

Verwante presentaties


Ads door Google