De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bedenk het relaas dat deze fotoserie ondersteunt ? P1 Wat heeft de fotograaf gedaan met de afbeeldingen hiernaast. Is dat een acceptabele wijze van presenteren?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bedenk het relaas dat deze fotoserie ondersteunt ? P1 Wat heeft de fotograaf gedaan met de afbeeldingen hiernaast. Is dat een acceptabele wijze van presenteren?"— Transcript van de presentatie:

1 Bedenk het relaas dat deze fotoserie ondersteunt ? P1 Wat heeft de fotograaf gedaan met de afbeeldingen hiernaast. Is dat een acceptabele wijze van presenteren?

2 Huidtypering: welk type ben jij? Wat zijn accessoire strukturen? Waarom zijn die bij objectiveren van littekens van belang? ? Wat zijn papillaire lijnen? Kun je papillaire lijnen doen verdwijnen? Wat komt ervoor in de plaats? Hoe snel groeien zij terug?

3 p.r.o.v.o.k.e Beschrijf de letsels op de handrug rechts Gebruik je daarvoor een ‘provoke’ of niet? Wat mis je in de presentatie van die letsels? Deze jonge Kongolees stelt dat deze letsels zijn ontstaan, 2 jaar geleden, toen hij van een militaire vrachtwagen af viel. Ook klaagde hij over pijn en onbruikbaarheid van de 4 e vinger links en pijn bij belasting van de knie rechts. Alles ontstaan bij de val. Wat is er nog meer te zien behalve de letsels op de handrug? Ben je het eens met de wijze van presentatie? Hoe consistent zijn de getoonde bevindingen dwz. Wat is de DD bij de klachten? p.r.o.v.o.k.e P2

4 Beschrijf de letsels op de rug. Welk huidtype is hierbij van belang? Wat is er aan de hand met de accessoire strukturen? Wat zijn de verschillen tussen de eerste twee foto’s? Wat vindt je van het ‘overall patroon’ van de getoonde letsels? Wat vindt je van het gebruik van een ‘schaal’ bij de onderste foto? P3

5 Wat is er aan de hand met deze voorvoet? Stel dat deze betrokkene geen idee heeft wat er aan de hand is, wat zouden dan vragen zijn die je zou willen stellen? P4

6 P5 Wat zijn de verschillen tussen deze twee foto’s Hoe zijn die verschillen te verklaren? Wat zeggen die verschillen over de betekenis van tijd voor de genezing van letsels?

7 P6 Wat is de betekenis van het maken van een schema zoals hiernaast bij het presenteren van deze twee foto’s?

8 P7 Beschrijf de medische toestand op de foto hierboven. Welk verhaal vertelt deze beeldserie? Is dat verhaal goed verteld of kan het anders en beter?

9 Wat is er aan de hand – althans wat wordt er getoond – op deze foto’s? Is dit een letsel of een huidaandoening? Wat pleit voor het eerste en wat voor het tweede? Als je deze foto’s opnieuw zou kunnen maken wat zou je proberen te verbeteren? P8

10 Welk verhaal wordt hier verteld? Wat is het nut van tatoeages bij letsel- beschrijving? P9

11 Geef een deskundig commentaar op alle foto’s. Hoe zou u iedere foto kunnen verbeteren? P10 P12 P11


Download ppt "Bedenk het relaas dat deze fotoserie ondersteunt ? P1 Wat heeft de fotograaf gedaan met de afbeeldingen hiernaast. Is dat een acceptabele wijze van presenteren?"

Verwante presentaties


Ads door Google