De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik kom uit de Central Zoo maar ben 3 dieren kwijt! Kan je me helpen? Klik op de dieren die hier niet horen! De andere leven hier in Central Park dus geef.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik kom uit de Central Zoo maar ben 3 dieren kwijt! Kan je me helpen? Klik op de dieren die hier niet horen! De andere leven hier in Central Park dus geef."— Transcript van de presentatie:

1 Ik kom uit de Central Zoo maar ben 3 dieren kwijt! Kan je me helpen? Klik op de dieren die hier niet horen! De andere leven hier in Central Park dus geef de verzorger niet de verkeerde! Inderdaad! De pinguïn hoort hier niet! Die hoort op Antarctica of in Central Zoo

2

3 In New York, de stad van het Empire Statebuilding, één van de bekendste gebouwen uit New York, zijn vele merken te vinden. Niet allemaal kom oorspronkelijk uit Amerika. Welke wel en welke niet? Sleep ze in het goede vak en doe dit binnen de tijd!

4

5 Hierna ga je naar London, Hongkong, en Rome!


Download ppt "Ik kom uit de Central Zoo maar ben 3 dieren kwijt! Kan je me helpen? Klik op de dieren die hier niet horen! De andere leven hier in Central Park dus geef."

Verwante presentaties


Ads door Google