De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 6 – Schout (en vrouwen in de middeleeuwen)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 6 – Schout (en vrouwen in de middeleeuwen)"— Transcript van de presentatie:

1 Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 6 – Schout (en vrouwen in de middeleeuwen)

2 Beschrijving inhoud De leerlingen zullen met behulp van de tijdmachine terugreizen naar de late middeleeuwen. In de reeks van de late middeleeuwen zullen ze kennis maken met het leven in een middeleeuwse stad. In deze les staan de schout centraal. Er wordt in deze les ook nog gekeken hoe het de vrouwen verging in de middeleeuwen.

3 Onderwerp 6 Om de lessen op een goede manier te kunnen voorbereiden zijn sheets van de les in deze powerpoint gezet. De pagina´s die hier voorkomen zullen ook in de te geven les worden getoond.

4 Commentaar bij deze pagina: klik op de button ´interactieve instructie´ om in het overzicht terecht te komen. Commentaar bij deze pagina: klik op de knop ‘interactieve instructie’ om verder te gaan.

5 Commentaar bij deze pagina: klik op het plaatje ´6. Schout´ om onderwerp 6 te activeren.

6

7

8

9

10

11

12 Commentaar bij deze pagina: De pagina’s hierna worden niet meer vertoond in deze pp. Het eindresultaat staat op de volgende sheet.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 EINDE PRESENTATIE


Download ppt "Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 6 – Schout (en vrouwen in de middeleeuwen)"

Verwante presentaties


Ads door Google