De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Homcom Stelt voor:. RolandRolandRolandRoland Street View.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Homcom Stelt voor:. RolandRolandRolandRoland Street View."— Transcript van de presentatie:

1 Homcom Stelt voor:

2 RolandRolandRolandRoland Street View

3 Verken de wereld op straatniveau In Oktober 2010 zal Street View in België online gaan, momenteel hebben we hem ingesteld aan de grens van België Nederland, op het moment dat Streetview België beschikbaar is zullen wij de laatste update(s) weergeven. Nederland en Zeeuws-Vlaanderen zijn reeds in dienst.

4 Google Street View is een dienst van Google Inc., die de internet-gebruiker de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van straten op straatniveau. De dienst is een aanvulling op Google Maps en Google Earth en werd gelanceerd op 25 mei 2007. Oorspronkelijk konden enkel de straten in honderden (voor)steden in Amerika bekeken worden, maar de dienst werd al snel uitgebreid naar Europa en Japan.. Op 2 juli 2008 werd de service beschikbaar in Frankrijk (om foto's te kunnen tonen van plaatsen en streken die de Tour de France aandoet) en Italië. Ook (pret)parken waaronder de Efteling de Apenheul, Attractiepark Slagharen, Dolfinarium, Walibi World, Nationaal Park de Hoge Veluwe, Avonturenpark Hellendoorn en het Nederlands Openluchtmuseum De foto’s worden genomen door middel van de Street View Trike. Street View als de laatste zoomlaag op de kaart. Als u helemaal bent ingezoomd, staat u virtueel in de straat.

5 Zelfs per fiets

6 Verken delen van de wereld die u altijd al wilde bezoeken - bekijk beroemde attracties zoals de Big Ben, de Opera van Sydney, Times Square, de Eiffeltoren, het Colosseum en nog veel meer.Big Bende Opera van SydneyTimes Squarede Eiffeltorenhet Colosseum

7 Via Google Maps gaan we naar Street View Klik op Maps

8 Geef de naam in van het dorp of de stad die je wilt bezoeken en klik op Zoeken in Maps. Men kan ook een volledig adres ingeven bv:Philipsstraat 22 Philippine

9 Google zet een merkteken in het centrum van de plaats.

10 Zoom nu volledig in op de kaart en klik op het ventje (Pegman) boven de + en sleep hem naar de plaats die U wilt bekijken.

11

12 En dit is het resultaat

13 Via de pijlen in de straat kunnen we navigeren en door op de foto te klikken en te verdraaien, kunnen we in alle richtingen kijken ook boven en onder.

14 Rechtsonder op de foto staat een klein kaartje om de plaats weer te geven waar je staat. Let ook op dat ieder persoon of nummerplaat onherkenbaar is gemaakt.

15 Men kan het kaartje tot de helft van het scherm brengen, dit is dan iets eenvoudiger om het ventje te verplaatsen. Let ook eens op de verkeersborden, duidelijk leesbaar. Klik op het vergrotingsteken en de foto wordt schermvullend.

16 Zoals hier

17 Men kan ook het onderste kaartje vervangen door een satellietfoto. Daarop zie je de plaats waar je staat.

18 Hou er rekening mee dat het maar werkt tot aan de grens, je kan in België nog niet binnen.

19 Dus tot waar er een blauwe streep oplicht rond de straat.

20 Met de pijlen op de straat kan men vooruit of achteruit gaan. Met een vierkant of cirkel op de straat, daar kan men inzoomen.

21 Zijn er nog vragen? Dan nu een demo


Download ppt "Homcom Stelt voor:. RolandRolandRolandRoland Street View."

Verwante presentaties


Ads door Google