De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Powered by Evaluatie Schooljaar 2014-2015 POVO PLATFORM.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Powered by Evaluatie Schooljaar 2014-2015 POVO PLATFORM."— Transcript van de presentatie:

1 Powered by Evaluatie Schooljaar POVO PLATFORM

2 Powered by AGENDA uurontvangst uuropening en introductie agenda uurAnalyse van de resultaten uit de evaluatie van het samenwerkingsprogramma POVO uurkorte presentatie per themagroep uurvooruitblik op schooljaar uurrondvraag uurafsluiting

3 Powered by Evaluatie POVO Schooljaar VO, een terugblik…

4 Powered by Hebben we in schooljaar de beoogde POVO-resultaten behaald?

5 Powered by Welke bevorderende factoren heeft u ervaren bij het werken met de overstapkalender?

6 Powered by Welke belemmerende factoren heeft u ervaren bij het werken met de overstapkalender? -> Voorstel is om in januari van start te gaan met het concept overstapkalender

7 Powered by Welke bevorderende factoren heeft u ervaren bij het uitvoeren van het toetsbeleid?

8 Powered by Welke belemmerende factoren heeft u ervaren bij het uitvoeren van het toetsbeleid? -> Het voorlezen bij dysletische leerlingen geeft een vertekend beeld.

9 Powered by Welke bevorderende factoren heeft u ervaren bij het werken met het digitale programma LDOS? -> LWO-aanvragen is positief met dit systeem

10 Powered by Welke belemmerende factoren heeft u ervaren bij het werken met het digitale programma LDOS? -> grote bestanden kan het systeem niet aan -> Voor de leerlingadministratie was het niet mogelijk om alle leerlingen uit L-DOS te halen.

11 Powered by Welke bevorderende factoren heeft u ervaren bij het deelnemen aan de voorlichtingsbijeenkomsten? -> Voorstel: voorlichting over criteria voor niveaubepaling (leidraad bij keuzen).

12 Powered by Welke belemmerende factoren heeft u ervaren bij het deelnemen aan de voorlichtingsbijeenkomsten? -> L-DOS: implementatie van de aanpassingen in het OKR zijn niet goed verlopen. Voorstel: de bijeenkomst eerder in het schooljaar houden.

13 Powered by Welke bevorderende factoren heeft u ervaren bij het contact met de Helpdesk POVO? -> Geen ervaringen: er wordt geen gebruik gemaakt van de VO-scholen.

14 Powered by Welke belemmerende factoren heeft u ervaren bij het contact met de Helpdesk POVO? -> geen gebruik van gemaakt.

15 Powered by Hebben we in schooljaar de beoogde POVO-resultaten behaald?

16 Powered by Analyse van de resultaten uit de evaluatie van het samenwerkingsprogramma POVO schooljaar Thema’s: 1.Overstapproces (POVO jaarkalender) 2.Informatieoverdracht (toetsinformatie) 3.Digitale informatieoverdracht 4.Voorlichtingsbijeenkomsten / helpdesk

17 Powered by OPDRACHT Per thema worden een drietal vragen beantwoord: 1.Wat is het algemene beeld over dit thema vanuit de evaluatie? 2.Analyse van het algemene beeld door het benoemen van de 3 voornaamste bevorderende en belemmerende factoren. 3.Welke bouwstenen c.q. adviezen zijn er voor de voortzetting van het thema voor volgend schooljaar?

18 Powered by


Download ppt "Powered by Evaluatie Schooljaar 2014-2015 POVO PLATFORM."

Verwante presentaties


Ads door Google