De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het eendje... Van de buurman. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Omdat het zo.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het eendje... Van de buurman. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Omdat het zo."— Transcript van de presentatie:

1 Het eendje... Van de buurman

2 Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Omdat het zo ontzéttend heet is, heeft Buurman besloten om maar eens géén kleding aan te trekken. Omdat het zo ontzéttend heet is, heeft Buurman besloten om maar eens géén kleding aan te trekken.

3 In de tuin ernaast, speelt zijn kleine Buurmeisje met de bal. In de tuin ernaast, speelt zijn kleine Buurmeisje met de bal. Plotseling suist de bal over de heg, en stuitert in de tuin van Buurman. Heel verlegen, komt Buurmeisje zijn tuin in. Plotseling suist de bal over de heg, en stuitert in de tuin van Buurman. Heel verlegen, komt Buurmeisje zijn tuin in.

4 Ze blijft stomverbaasd staan, en roept: Ze blijft stomverbaasd staan, en roept:,,Buurman, wat is dááááát!!!!!´´,,Buurman, wat is dááááát!!!!!´´ Buurman schrikt wakker, en schaamt zich dood.. Buurman schrikt wakker, en schaamt zich dood.. ´Wat moet ik haar dan nú wijsmaken?´, ´Wat moet ik haar dan nú wijsmaken?´, denkt hij angstig.,,Euuhh.. Euuhh.. denkt hij angstig.,,Euuhh.. Euuhh..

5 Dat is mijn eendje..!!´´, zegt hij maar. Buurmeisje kijkt, en haalt haar schouders op. Dat is mijn eendje..!!´´, zegt hij maar. Buurmeisje kijkt, en haalt haar schouders op. Ze gaat weer terug naar haar eigen tuin. Maar niet veel later, vliegt de bal opnieuw over de heg. Ze gaat weer terug naar haar eigen tuin. Maar niet veel later, vliegt de bal opnieuw over de heg. Buurman merkt het niet, want hij is in een diepe slaap gevallen. Een tijd later knippert hij verdwaasd met zijn ogen. Buurman merkt het niet, want hij is in een diepe slaap gevallen. Een tijd later knippert hij verdwaasd met zijn ogen.

6 Hij ligt in een witte kamer, in een bed, en hij heeft verschrikkelijke pijn tussen zijn benen. Hij ligt in een witte kamer, in een bed, en hij heeft verschrikkelijke pijn tussen zijn benen.,,Zúster, zúúster!!!,,Zúster, zúúster!!! Help, wat is er met mij gebeurdt?´´,vraagt hij angstig. Help, wat is er met mij gebeurdt?´´,vraagt hij angstig.

7 De zuster kijkt hem glimlachend aan, en zegt:,,Ik weet het niet, maar dat kleine meisje, dáár, schijnt het wél te weten.´´,zegt ze, en loopt weg. De zuster kijkt hem glimlachend aan, en zegt:,,Ik weet het niet, maar dat kleine meisje, dáár, schijnt het wél te weten.´´,zegt ze, en loopt weg.,,Buurmeisje?? Wat.. Wat..´´,begint Buurman.,,,,Buurmeisje?? Wat.. Wat..´´,begint Buurman.,,

8 Nou, Buurman..´´,begint Buurmeisje.,, Ik wilde mijn bal komen halen, maar zag toen Uw eendje zo alleen zitten. Nou, Buurman..´´,begint Buurmeisje.,, Ik wilde mijn bal komen halen, maar zag toen Uw eendje zo alleen zitten. Ik wilde even met hem spelen, maar toen ging die etterbak naar me spugen!! Sch.. Ik wilde even met hem spelen, maar toen ging die etterbak naar me spugen!! Sch.. Toen heb IK lekker zijn nek omgedraaid, zijn eieren kapot getrapt, en zijn nestje in de fik gestoken!!! Toen heb IK lekker zijn nek omgedraaid, zijn eieren kapot getrapt, en zijn nestje in de fik gestoken!!!

9 Gevolg: Gevolg:

10

11 Conclusie: Conclusie: Kijk uit wat je zegt tegen spelende kids!! Kijk uit wat je zegt tegen spelende kids!! hehehe hehehe

12 Voor meer PowerPoint plezier kom naar: www.funpower.nlwww.funpower.nl, Jorg’s website design©


Download ppt "Het eendje... Van de buurman. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Ligt Buurmannetje hééérlijk in z´n tuintje te zonnen. Omdat het zo."

Verwante presentaties


Ads door Google