De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom situeren we bepaalde landbouwlandschappen in bepaalde zones van Europa? Wat zijn de factoren die de landbouw beïnvloeden? Welke landbouwlandschappen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom situeren we bepaalde landbouwlandschappen in bepaalde zones van Europa? Wat zijn de factoren die de landbouw beïnvloeden? Welke landbouwlandschappen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Waarom situeren we bepaalde landbouwlandschappen in bepaalde zones van Europa? Wat zijn de factoren die de landbouw beïnvloeden? Welke landbouwlandschappen komen voor in Europa?

3

4  Noorwegen, Finland, Zweden, Rusland

5  Overwegend leembodem  Leem heeft een geschikte korrelgrootte met voldoende voedingstoffen  Leem laat voldoende water door en houdt voldoende water bij.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16 Wat is industrie? Waar vinden we industrie? Wat zijn de kenmerken van industrie? Waarom komt industrie voor in een bepaald landschap?

17

18

19

20


Download ppt "Waarom situeren we bepaalde landbouwlandschappen in bepaalde zones van Europa? Wat zijn de factoren die de landbouw beïnvloeden? Welke landbouwlandschappen."

Verwante presentaties


Ads door Google