De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ALS ALS MIJN MIJN HART… HART… Uit: taal van het volk. Gedicht van Soetkine Van Yper.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ALS ALS MIJN MIJN HART… HART… Uit: taal van het volk. Gedicht van Soetkine Van Yper."— Transcript van de presentatie:

1

2 ALS ALS MIJN MIJN HART… HART… Uit: taal van het volk. Gedicht van Soetkine Van Yper.

3 Als mijn hart ogen had, Als mijn hart ogen had, kon het zien kon het zien en peilen en peilen in eenieders ziel, in eenieders ziel, diep, diep, heel diep. heel diep.

4 Als mijn hart oren had, Als mijn hart oren had, kon het horen kon het horen en verborgen geluiden opsporen. en verborgen geluiden opsporen.

5 Als mijn hart een stem had, Als mijn hart een stem had, kon het spreken, kon het spreken, in naam van hen die zwijgen. in naam van hen die zwijgen.

6 Als mijn hart voeten had Als mijn hart voeten had kon het stappen, kon het stappen, om zoveel leed te verzachten. om zoveel leed te verzachten.

7 Als mijn hart dit alles kon weten Als mijn hart dit alles kon weten zag het in de toekomst, zag het in de toekomst, zoals in het verleden. zoals in het verleden.

8 Als mijn hart kon zien, Als mijn hart kon zien, horen, horen, stappen, stappen, spreken, spreken, en weten, en weten, zou het breken zou het breken door al het slechte in de wereld. door al het slechte in de wereld.

9 Doch mijn hart kan geven : Doch mijn hart kan geven : liefde, liefde, vriendschap, vriendschap, medeleven. medeleven.

10 Daarom durf ik hopen Daarom durf ik hopen dat mijn hart nog lang, dat mijn hart nog lang, heel lang heel lang mag kloppen … mag kloppen … Presentatie gemaakt door Rini.


Download ppt "ALS ALS MIJN MIJN HART… HART… Uit: taal van het volk. Gedicht van Soetkine Van Yper."

Verwante presentaties


Ads door Google