De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gopress Krantenarchief. Het Gopress Krantenarchief geeft bibliotheken een doorzoekbaar digitaal archief van krantenartikelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gopress Krantenarchief. Het Gopress Krantenarchief geeft bibliotheken een doorzoekbaar digitaal archief van krantenartikelen."— Transcript van de presentatie:

1 Gopress Krantenarchief

2 Het Gopress Krantenarchief geeft bibliotheken een doorzoekbaar digitaal archief van krantenartikelen.

3 Gopress Krantenarchief De Morgen / Het Laatste Nieuws / De Tijd De Gazet van Antwerpen / Het Belang van Limburg Het Nieuwsblad / Het Nieuwsblad / De Standaard Metro (NL – FR) / Persagentschap Belga / Trends Knack / Le Vif/L’Express (FR) / Tendances (FR) / Het Volk / De Krant van West-Vlaanderen Klasse / Wablieft

4 Gopress Krantenarchief In de bib bieden wij dit aan op onze eigen toestellen, en leden kunnen het archief ook thuis raadplegen.

5 Gopress Krantenarchief Om het digitaal archief ook thuis te raadplegen dien je een ‘gratis’ ticket te vragen aan de balie (Opgelet! Je moet wel lid zijn.). Met dit ticket kan jij je thuis een profiel maken, dat 1 jaar geldig is.

6 Gopress Krantenarchief Al veel bezoekers maken gebruik van dit Gopress Krantenarchief en ook diverse scholen maken al gebruik van deze service. Vraag het alvast al aan je leerkracht en hij/zij zal je wegwijs kunnen maken.

7 Gopress Krantenarchief INFORMATIE? VRAAG AAN DE BALIE.


Download ppt "Gopress Krantenarchief. Het Gopress Krantenarchief geeft bibliotheken een doorzoekbaar digitaal archief van krantenartikelen."

Verwante presentaties


Ads door Google