De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk."— Transcript van de presentatie:

1 Reizen met het OV naar HET Instrument

2 OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk bezoekers ertoe over te halen daarvan gebruik te maken. Daartoe is een samenwerking opgestart met de Nationale Spoorwegen en Gemeentelijk Vervoer Bedrijf van Amsterdam. Alle bezoekers en exposanten van HET Instrument 2010 kunnen gebruik maken van kosteloos openbaar vervoer met NS en GVB van en naar Amsterdam RAI: NS: tweede klas NS dagretour vanaf elk station in Nederland naar de RAI (niet op de HSL lijnen) GVB:in Amsterdam gebruik van metro, tram en/of (nacht)bus De mogelijkheid van het aanbieden van kosteloos OV aan de exposant en bezoeker is één van de voordelen van de verhuizing van HET Instrument van Utrecht naar Amsterdam.

3 Voordeel voor exposant en bezoeker Meer bezoekers naar het evenement trekken Vermindering congestie rond de RAI en vergroting van bereikbaarheid Gemak voor de bezoeker en exposant (geen files, geen parkeerkosten) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Gezamenlijk zal dat leiden tot een hogere klanttevredenheid en waardering

4 Product en proces Reizen met NS in Nederland (niet op HSL lijnen) –2 e klas NS-dagretour van Elk Station in Nederland (ESN) van en naar Amsterdam RAI Bestellen NS vervoersbewijs (in de vorm van een NS e-ticket): –Kan vanaf 1 augustus besteld worden (indien al geregistreerd bij Het Instrument), aanvrager ontvangt NS couponcode –Activeren couponcode via webshop NS  aanvrager print digitaal e-ticket. –Het e-ticket representeert een 2e klas NS dagretour en is persoons- en trajectgebonden. Reizen gebeurt in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. –Een bevestigingsmail is GEEN geldig vervoerbewijs in de trein. De aanvrager dient met de link naar de couponcode, zijn of haar e- ticket uit te printen in de webshop van de NS. Het e-ticket dat daar uitrolt is het geldige vervoerbewijs Groot voordeel, na verkrijgen van couponcode, is het digitale NS e-ticket tot 5 minuten vóór vertrek naar de beurs nog te verzilveren en uit te printen. Reizen met het GVB in Amsterdam: –Fysieke OV chip dag- of meerdaagse kaart om te reizen op GVB metro, tram en/of (nacht)bus Verkrijgen GVB vervoersbewijs (in de vorm van een OV chip card) –Deze zijn af te halen aan de OV balie in de entree van Het Instrument in Amsterdam RAI op vertoon van badge Het Instrument

5 Communicatie NS vervoersbewijs Amsterdam RAI en HET Instrument willen het gebruik van het openbaar vervoer stimuleren. In samenwerking met de NS en GVB bieden Amsterdam RAI en HET Instrument de bezoekers en de exposanten een aantrekkelijke optie om te reizen met trein, bus, metro en tram. Met de trein: 2 e klas NS-dagretour ná inschrijving voor de beurs Het Instrument Mijd de file en kom met de trein. Het Instrument heeft een unieke aanbieding: reizen naar en van de beurs HET Instrument. Dit is kosteloos ná inschrijving voor de beurs Het Instrument. U reist met een 2 e klas NS-dagretour vanaf elk NS-station in Nederland met de trein naar Amsterdam RAI. U kunt dit aantrekkelijke treinretour bestellen nadat u zich heeft voor geregistreerd via http://www.hetinstrument.nl/. http://www.hetinstrument.nl/ Na inschrijving voor beurstoegang ontvangt u eind juli 2010 een e-mail met een website adres waar u vanaf 1 augustus 2010 uw treinretour kunt bestellen en activeren. Na registratie ontvangt u vervolgens een link met coupcode. Deze couponcode representeert een e-ticket die u dient uit te printen. Dit e- ticket is uw geldige vervoersbewijs. De reisdag dient op dat moment dan ook bepaald te worden, dit kan zelfs tot vlak voor vertrek naar Het Instrument. We raden u ook aan om het het e-ticket pas te activeren wanneer u zeker weet op welke dag u Het Instrument zal bezoeken. Na activatie op een bepaalde datum kan het e-ticket namelijk niet meer aangepast worden. Reizen met de trein gebeurt op basis van het uitgeprinte e-ticket. Dit vervoerbewijs laat u samen met een geldig identiteitsbewijs zien aan de conducteur. LET OP: uw toegangsbewijs voor Het Instrument is niet uw vervoersbewijs voor in de trein. Een bevestigingsmail is ook GEEN geldig vervoerbewijs in de trein. Iemand dient met de link naar de couponcode, zijn of haar e-ticket uit te printen in de webshop van de NS. Het e-ticket dat daar uitrolt is het geldige vervoerbewijs Vanaf NS Station Amsterdam RAI is het slechts enkele minuten lopen naar het RAI-complex.

6 NS vervoersbewjis E-ticket  digitaal vervoerbewijs met veiligheidskenmerken (dus niet kopieerbaar) Reizen gebeurt op vertoon van het e-ticket in combinatie met een geldig legitimatiebewijs Het e-ticket is persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar E-ticket dient, duidelijk leesbaar, uitgeprint te worden op A-4 formaat (deze mag in 4-en gevouwen worden Hier staat standaard tekst: ‘RAI dagretour’ (in geval nationale beurs) of ‘RAI e-ticket ‘(in geval internationale beurs) Hier staat standaard uiting RAI: foto Elicium plus logo

7 Communicatie verkrijgen GVB vervoersbewijs Amsterdam RAI en HET Instrument willen het gebruik van het openbaar vervoer stimuleren. In samenwerking met de NS en GVB bieden Amsterdam RAI en HET Instrument de bezoekers en de exposanten een aantrekkelijke optie om te reizen met trein, bus, metro en tram. Met de bus, metro en tram: Voordelig reizen in de stad voor bezoekers en exposanten van Het Instrument Bezoekers en exposanten van Het Instrument kunnen kosteloos gebruik maken van het openbaar vervoer in de stad Amsterdam op alle GVB-lijnen (metro’s, (nacht)bussen en trams). OV-Chipkaarten, waarmee u op de GVB lijnen kunt reizen hoeft u niet vooraf aan te vragen, deze zijn af te halen op vertoon van uw badge bij aankomst in Amsterdam RAI. Hiertoe is een OV balie ingericht die staat opgesteld ná de badgecontrole. Er zijn dag- en meerdaagse kaarten beschikbaar.

8 GVB vervoersbewijs Fysieke kaart in de vorm van een wegwerp OV chipkaart Standaard uiterlijk; gaat in op het moment dat voor het eerst wordt ingecheckt; Aparte registratie t.b.v. het verkrijgen van een GVB vervoerbewijs is niet nodig. De OV Chipkaart is een fysieke kaart De kaart is geldig op metro, tram en (nacht)bus van GVB in Amsterdam Type OV Chipkaart 24 uurs kaart / 1 dag 48 uurs kaart / 2 dgn 72 uurs kaart / 3 dgn 96 uurs kaart / 4 dgn


Download ppt "Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk."

Verwante presentaties


Ads door Google