De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe bouw je auto’s? Een gids voor dummies..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe bouw je auto’s? Een gids voor dummies.."— Transcript van de presentatie:

1 Hoe bouw je auto’s? Een gids voor dummies.

2 De Inhoud Hoe werkt roblox? Chassis? Wat? Snap je het nu beter?
Tot slot

3 1. Hoe werkt roblox? Hier zie je de nummers van de onderdelen.
Dat is de gewone select tool Dit is de complexe movetool Dit is resize Dit is rotate Dit is met hoeveel je beweegt, gebruik de middelste, die is de beste Dit is de paint tool Hiermee kun je het materiaal van het blokje veranderen Dit is zijn de surface tools, hier kun je kiezen welke surface je wil hebben

4 Hoe werkt roblox?

5 2. Chassis? Wat? Een chassis is de basis van je auto, het bestaat uit blokken, 2 cilinders, 4 wielen, 5 stoelen en een dashboard en stuur. Zonder dit kun je geen bewegende auto bouwen, dan zal het decoratie zijn. Er zijn meerdere chassis, maar de meeste kun je niet aanpassen, gebruik dus s.v.p. die van mij. Over de wielen: de wieldoppen kunnen worden veranderd, als je dit wil, vraag dit aan Jeremy. De stoelen zijn meshes, dat betekent dat je onder de auto moet kijken voor invisible bricks zodat je ze kan painten en het materiaal kan veranderen. De cilinders zijn belangrijk, verwijder ze dus niet!

6 3. Snap je het nu beter? Onderdelen
Part, (vehicle) seat, mesh & wedgepart De wielen, erg belangrijk Chassis Gebruik die van mij Op aanwijzing dingen ervan veranderen De groep Dit zijn Nadjahro en Wouter, Jeremy is je docent Als je het nu snapt, zal het de volgende lessen steeds beter gaan. Nieuwkomers, als je het niet snapt, lees alles nog goed door, snap je het nog niet, vraag het aan Jeremy.

7 Tot slot Ik hoop dat je het nu snapt en dat je goed je best doet in de les.


Download ppt "Hoe bouw je auto’s? Een gids voor dummies.."

Verwante presentaties


Ads door Google