De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Onze maatschappij heeft niet echt een feedbackcultuur / kritiekcultuur Van daaruit dat meeste mensen spaarzaam zijn op feedback. Feedback: is een begrip.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Onze maatschappij heeft niet echt een feedbackcultuur / kritiekcultuur Van daaruit dat meeste mensen spaarzaam zijn op feedback. Feedback: is een begrip."— Transcript van de presentatie:

1 Onze maatschappij heeft niet echt een feedbackcultuur / kritiekcultuur Van daaruit dat meeste mensen spaarzaam zijn op feedback. Feedback: is een begrip dat komt oorspronkelijk komt uit de stuurkunde audiowereld => geluidswereld. 2 soorten feedback: - bevestigende feedback - bijsturende feedback We vermijden om te praten over positieve en negatieve kritiek ( cfr probleem) Beiden zijn essentieel om koers te houden! Feedback en … de metafoor van het fietspad!

2 Wie is hier fervent fietser? …

3 Feedback is van levensbelang om bij te leren

4 Negatieve feedback bestaat niet!

5 Feedback werkt beter wanneer het onmiddellijk gebeurt en als onderdeel van een continu proces!

6 De kracht van feedback! Onmiddellijke bevestiging. Onmiddellijke bijsturing/correctie

7 We onderscheiden op een schromelijke manier het effect van waarderen en bekrachtigen bij het leren. Als je het beste in de andere wil stimuleren, versterk en verstevig alles wat goed gaat en elke vooruitgang die je ziet. Lig op de loer voor waardering, betrap de ander voor wat hij goed doet. Vb de positieve revolutie, bloggen, M. Een waarderende omgeving verhoogt de bereidheid om meer risico’s te nemen en creëert openheid voor feedback en kritiek.


Download ppt "Onze maatschappij heeft niet echt een feedbackcultuur / kritiekcultuur Van daaruit dat meeste mensen spaarzaam zijn op feedback. Feedback: is een begrip."

Verwante presentaties


Ads door Google