De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KERSTCONCERT KOORZANG en SAMENZANG van BEKENDE KERSTLIEDEREN met het Geref. Gemengd Koor TE DEUM LAUDAMUS met instrumentale begeleiding door het Nederlands.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KERSTCONCERT KOORZANG en SAMENZANG van BEKENDE KERSTLIEDEREN met het Geref. Gemengd Koor TE DEUM LAUDAMUS met instrumentale begeleiding door het Nederlands."— Transcript van de presentatie:

1 KERSTCONCERT KOORZANG en SAMENZANG van BEKENDE KERSTLIEDEREN met het Geref. Gemengd Koor TE DEUM LAUDAMUS met instrumentale begeleiding door het Nederlands Christelijk Symfonisch Orkest o.l.v. André van Putten ZATERDAG 18 DECEMBER KANDELAARKERK HEEMSE aanvang 20.00 uur

2

3

4 Op woensdag 15 december om 19.00 uur in het Morgenlicht willen we een kerstfeest viering houden speciaal voor de kinderen. De boekjes die de kinderen van de gemeente krijgen worden uitgedeeld na de ochtenddienst op eerste kerstdag. Namens de commissie vieringen en het team van de Morgenster.


Download ppt "KERSTCONCERT KOORZANG en SAMENZANG van BEKENDE KERSTLIEDEREN met het Geref. Gemengd Koor TE DEUM LAUDAMUS met instrumentale begeleiding door het Nederlands."

Verwante presentaties


Ads door Google