De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cantiamo en Widar Op vrijdagavond 16 december geeft a-capellakoor Cantiamo in samenwerking met Widar, het ouderkoor van de vrije school in Delft, een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cantiamo en Widar Op vrijdagavond 16 december geeft a-capellakoor Cantiamo in samenwerking met Widar, het ouderkoor van de vrije school in Delft, een."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Cantiamo en Widar Op vrijdagavond 16 december geeft a-capellakoor Cantiamo in samenwerking met Widar, het ouderkoor van de vrije school in Delft, een kerstconcert in de Nederlands-hervormde Kerk, de ‘Peperbus’, aan de Delftsekade 7 te Leidschendam. Op het programma staan bekende en minder bekende kerstliederen uit allerlei windstreken en in verschillende talen. Zo zullen er Engelse carols, Duitse, Franse en (oud)Nederlandse kerstliederen worden gezongen en kerstliederen in het Latijn en Oekraïens. Cantiamo staat onder de vakkundige leiding van de Delftse dirigent Jeroen Bosman. Het concert begint ‘s avonds om 20.00 uur. Kaarten zijn à € 7.50 te verkrijgen bij bakkerij Anton Remmerswaal aan de Prins Hendriklaan 53 en aan de zaal op de avond van het concert. De zaal gaat open om 19.30 uur.

4 Wij hopen u te mogen begroeten op 16 december !


Download ppt "Cantiamo en Widar Op vrijdagavond 16 december geeft a-capellakoor Cantiamo in samenwerking met Widar, het ouderkoor van de vrije school in Delft, een."

Verwante presentaties


Ads door Google