De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groep 8 van de Morgenster organiseert een actiedag voor Haïti Er zijn dan verschillende dingen te doen zoals: - Spelletjes doen - Haar laten knippen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groep 8 van de Morgenster organiseert een actiedag voor Haïti Er zijn dan verschillende dingen te doen zoals: - Spelletjes doen - Haar laten knippen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5 Groep 8 van de Morgenster organiseert een actiedag voor Haïti Er zijn dan verschillende dingen te doen zoals: - Spelletjes doen - Haar laten knippen - Kijken naar een show - Een Amerikaanse veiling - Eten als gezin in het restaurant van de Morgenster (wel even reserveren) - En nog veel meer. Wanneer:Woensdag 10! Februari Tijd: van 12.30u tot 19.30u Locatie: school De Morgenster.

6 Benefietconcert Haïti Woensdag 3 februari, 20.00 uur Kandelaarkerk Heemse Hardenbergs Christelijk Mannenkoor o.l.v. Jan Quintus Zwart Geref. Regionaal Mannenkoor ‘t Vechtdal o.l.v. Freddy Veldkamp Muziekvereniging Kunst Na Arbeid o.l.v. Dianne Eising Riekus Hamberg orgel en Ronald Ijmker vleugel Deuren open 19.15 uur – Gratis toegang De te houden collecte komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de aardbeving. Woord en Daad, rekeningnummer 733, zal met plaatselijke organisaties voor een verantwoorde besteding zorgdragen.

7 “Oneindige missie” Themadienst 7 Februari Met een deurcollecte voor zending & evangelisatie, een kleurplaat, de Kidsflits en iets te drinken achteraf!

8 Liturgie leeg

9

10

11

12

13 Groep 8 van de Morgenster organiseert een actiedag voor Haïti Er zijn dan verschillende dingen te doen zoals: - Spelletjes doen - Haar laten knippen - Kijken naar een show - Een Amerikaanse veiling - Eten als gezin in het restaurant van de Morgenster (wel even reserveren) - En nog veel meer. Wanneer:Woensdag 10! Februari Tijd: van 12.30u tot 19.30u Locatie: school De Morgenster.

14 Benefietconcert Haïti Woensdag 3 februari, 20.00 uur Kandelaarkerk Heemse Hardenbergs Christelijk Mannenkoor o.l.v. Jan Quintus Zwart Geref. Regionaal Mannenkoor ‘t Vechtdal o.l.v. Freddy Veldkamp Muziekvereniging Kunst Na Arbeid o.l.v. Dianne Eising Riekus Hamberg orgel en Ronald Ijmker vleugel Deuren open 19.15 uur – Gratis toegang De te houden collecte komt geheel ten goede aan de slachtoffers van de aardbeving. Woord en Daad, rekeningnummer 733, zal met plaatselijke organisaties voor een verantwoorde besteding zorgdragen.

15 “Oneindige missie” Themadienst 7 Februari Met een deurcollecte voor zending & evangelisatie, een kleurplaat, de Kidsflits en iets te drinken achteraf!

16 Liturgie leeg


Download ppt "Groep 8 van de Morgenster organiseert een actiedag voor Haïti Er zijn dan verschillende dingen te doen zoals: - Spelletjes doen - Haar laten knippen."

Verwante presentaties


Ads door Google