De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kenny Reyskens. Kenmerken  game- en ontspanningservaring zonder controller.  bestaat uit een camera en bijbehorende software voor de Xbox 360.  De.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kenny Reyskens. Kenmerken  game- en ontspanningservaring zonder controller.  bestaat uit een camera en bijbehorende software voor de Xbox 360.  De."— Transcript van de presentatie:

1 Kenny Reyskens

2 Kenmerken  game- en ontspanningservaring zonder controller.  bestaat uit een camera en bijbehorende software voor de Xbox 360.  De infraroodcamera is voorzien van 1,3 megapixels.  Kinect kan gezien worden als een concurrent van de Nintendo Wii en Playstation Move.

3 Herkennen van bewegingen GebaarherkenningSpraakherkenningGezichtsherkenning Herkennen van individuele vingers

4 Nadelen Met kleinere bewegingen behaal je vaak hetzelfde resultaat. Er zijn nog niet zo veel spellen die volledig gebruik maken van de Kinect capaciteiten Je hebt veel ruimte nodig om met z`n tweeën te spelen. Ook in je eentje zal je de salontafel moeten verschuiven Voordelen De sensor reageert zonder merkbare vertraging op jou bewegingen De Xbox Kinect is net zo futuristisch als Star Wars en Start Trek Groot veld waarin je kan bewegen

5 Concurrenten  Wii Motion Plus Controller  Playstation move controller

6


Download ppt "Kenny Reyskens. Kenmerken  game- en ontspanningservaring zonder controller.  bestaat uit een camera en bijbehorende software voor de Xbox 360.  De."

Verwante presentaties


Ads door Google