De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Travel to Argentina Activiteiten 02/02-08/02. Sightseeing door de stad Buenos Aires Op onze weg door de stad, op nog geen kilometer van ons hotel, kunnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Travel to Argentina Activiteiten 02/02-08/02. Sightseeing door de stad Buenos Aires Op onze weg door de stad, op nog geen kilometer van ons hotel, kunnen."— Transcript van de presentatie:

1 Travel to Argentina Activiteiten 02/02-08/02

2 Sightseeing door de stad Buenos Aires Op onze weg door de stad, op nog geen kilometer van ons hotel, kunnen we Plaza Libertad, de Obelisk en de pittoreske concertzaal Teatro Colón bezichtigen. (02/02)

3 De watervallen van Iguazu Ontdek de schoonheid van het water en geniet de hele dag van een adembenemend natuurwonder, de watervallen van Iguazu. We maken een wandel- en boottocht rond de watervallen en we sluiten de dag af met een frisse duik in het water. (03/02)

4 Caminito in La Boca Het pure leven van Buenos Aires is terug te vinden in de kleurrijke wijk La Boca vlakbij de zee. Cultuur, muziek en de beroemde Tango dans smelten hier volledig samen. (04/02)

5 Winkelcentrum ‘Galerías Pacifico’ Het winkelcentrum was ooit een kunstgallerij. De muurschilderingen van Spilimbergo zijn tot op de dag van vandaag nog te zien. In het winkelcentrum kunnen we shoppen in de mooie boetiekjes. Wat ook indrukwekkend is de boekenwinkel ‘El Ateneo Grand Splendid’. (05/02)

6 Plaatstelijke marktjes bezoeken De plaatselijke marktjes moet je zeker bezocht hebben, want naast winkels heeft de stad ook andere troeven. Voor streektproducten moet je op de Puerto de Frutos zijn. Dat is de grootste openluchtmarkt van Argentini ë, waar je de heerlijkste verse en zelfbereide etenswaren kan kopen. Er zijn nog veel andere soorten marktjes die zeker ook een aanrader zijn. (06/02)

7 Pretpark ‘Parque De La Costa’ ‘Parque De La Costa’ is een groot pretpark in Buenos Aires. Daar kan je genieten van rollercoasters, waterattracties… (07/02)


Download ppt "Travel to Argentina Activiteiten 02/02-08/02. Sightseeing door de stad Buenos Aires Op onze weg door de stad, op nog geen kilometer van ons hotel, kunnen."

Verwante presentaties


Ads door Google