De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dagtocht 2013 HOLTERBERG, TANTE POS EN ZWOLLE. HOLTERBERG Ons landje kent een aantal heuvel achtige gebieden, waarvan de Holterberg er een van is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dagtocht 2013 HOLTERBERG, TANTE POS EN ZWOLLE. HOLTERBERG Ons landje kent een aantal heuvel achtige gebieden, waarvan de Holterberg er een van is."— Transcript van de presentatie:

1 Dagtocht 2013 HOLTERBERG, TANTE POS EN ZWOLLE

2 HOLTERBERG Ons landje kent een aantal heuvel achtige gebieden, waarvan de Holterberg er een van is.

3 NATUURDIORAMA Op weg naar Ommen gaan we op de Holterberg pauzeren voor koffie en gebak, en het nabij gelegen Natuurdiorama Holterberg bezichtigen met 11 levengrote diorama's.

4 LUNCH BIJ TANTE POS Rond het middaguur komen we aan in Ommen, daar gaan we lunchen in het voormalig postkantoor Tante Pos.

5 Na een korte wandeling maken we een boottocht over de Vecht naar de oude sluis en stuw van Vilsteren. BOOTTOCHT OVER DE VECHT

6 ZWOLLE We vertrekken daarna naar Zwolle waar het prettig winkelen is, maar u kunt zich ook opgeven voor een stadswandeling Zwolle o.l.v. een gids.

7 APART OPGEVEN VOOR STADSWANDELING ZWOLLE Een stadswandeling Zwolle o.l.v. een gids. Is een extra optie en is niet bij de prijs inbegrepen.

8 PRIJS € 76,50


Download ppt "Dagtocht 2013 HOLTERBERG, TANTE POS EN ZWOLLE. HOLTERBERG Ons landje kent een aantal heuvel achtige gebieden, waarvan de Holterberg er een van is."

Verwante presentaties


Ads door Google