De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klikken voor vervolg….. Deze federale russissche autoroute loopt van Moscou naar Yakutsk, een stad in Sibérie. Deze is niet geasfalteerd, niettegenstaande.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klikken voor vervolg….. Deze federale russissche autoroute loopt van Moscou naar Yakutsk, een stad in Sibérie. Deze is niet geasfalteerd, niettegenstaande."— Transcript van de presentatie:

1 Klikken voor vervolg….

2 Deze federale russissche autoroute loopt van Moscou naar Yakutsk, een stad in Sibérie. Deze is niet geasfalteerd, niettegenstaande het een hoofdweg is. Telkens als het regent, is de weg geblokkeerd. Deze foto’s werden genomen enkele dagen voordat ongeveer 600 voertuigen hier vastgeslibt geraakten. De honger en het gebrek aan benzine was het gevolg. Volgens getuigen, is er een vrouw bevallen in een openbare autobus. De herstelploegen zijn bang om naar die plaats te gaan omdat bij een vorige tussenkomst er verschillende onder hen werden afgerammeld door mensen die daar verschillende dagen hadden vastgezeten in de modder. Brandstof, eten, vuurwapens en stalen kabels zijn de vitaalste zaken die je nodig hebt op deze federale « autobaan ». Oh, en… veel GEDULD!!!

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22 Wel, de volgende keer dat je wil klagen over de toestand van de wegen in uw land, denk aan de Russen!


Download ppt "Klikken voor vervolg….. Deze federale russissche autoroute loopt van Moscou naar Yakutsk, een stad in Sibérie. Deze is niet geasfalteerd, niettegenstaande."

Verwante presentaties


Ads door Google