De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND."— Transcript van de presentatie:

1 MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND

2 De vorige keer… De vorige keer heb je twee zombies gemaakt. Nu gaan we er een geschikte achtergrond voor zoeken en wat kantjes er af lopen. Dus let goed op, zodat jij op je eigen site een net zo mooie achtergrond als mij kan maken zonder moeilijke fotoprogramma’s.

3 Zoek het bestand met de twee zombies op en open het
Zoek het bestand met de twee zombies op en open het. Dit doe je allemaal bij als het bestandje er zo gauw niet bij staat klik dan op . Heb je het bestand niet opgeslagen volg dan de stappen die te volgen zijn in de eerste tutorial die je kunt downloaden op de site, onder de pagina downloads.

4 Je merkt misschien wel dat ik het siteplaatje op www. minecraftfanweb
Je merkt misschien wel dat ik het siteplaatje op niet helemaal cartoon is. Het gras is namelijk niet cartoon en de lucht ook niet. Cartoon minecraft gras is namelijk erg lastig te vinden en daarom adviseer ik je net als mij om bij google (of dergelijke) ‘minecraft flat world’ in te tikken.

5 Zorg dat je een goed plaatje zonder gebouwen zoals deze hebt:

6 Belangrijk: bijsnijden en naar achteren!
Nu komt een belangrijk deel van deze tutorial. Selecteer het plaatje door er op te klikken en klik op . Klik daarna op . Nu krijg je als het goed is dit op scherm: Klik en trek aan de zwarte randen om stuk- ken van het plaatje af te snijden.

7 Bijsnijden en naar achteren (vervolg)
Zorg dat je alleen dit (het gras) krijgt en klik op De zijkant van PowerPoint dus hier Plaats het gras voor de zombies En klik op . Klik daarna Net zolang op totdat het gras achter de zombies is.

8 Tik nu ‘’minecraft night’ bij het zoekprogramma in en zoek dit plaatje: of dergelijke op. Als je wilt kan je de maan er af snijden, nu weet je hoe dat moet.

9 Sleep het plaatje boven het gras en maak het kleiner of groter wanneer dat nodig is. Als je een uitgebreider en mooier plaatje wilt zoek dan bij je zoekprogramma ‘minecraft’ in en zoek dit plaatje op: . Zorg met achter- grond ver- wijderen dat je dit krijgt: en plak het voor het gras. En nu… Ja nu…

10 IS HET PLAATJE KLAAR!!!!

11 In het volgende deel beginnen we met een nieuw plaatje
In het volgende deel beginnen we met een nieuw plaatje. Wat staat ons nog te wachten? Houd dagelijks onze site bij en volg de volledige Minecraft plaatjes tutorial en wacht op deel 3!


Download ppt "MINECRAFT PLAATJES TUTORIAL #2 CRAFT YOUR BACKGROUND."

Verwante presentaties


Ads door Google