De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Neem een Pop en kopieer deze pop 2 x (je hebt nu 3 poppen) verklein pop 2 en 3, ze moeten in elkaar passen. Kopieer de 2 e pop en zet die aan de zijkant.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Neem een Pop en kopieer deze pop 2 x (je hebt nu 3 poppen) verklein pop 2 en 3, ze moeten in elkaar passen. Kopieer de 2 e pop en zet die aan de zijkant."— Transcript van de presentatie:

1 Neem een Pop en kopieer deze pop 2 x (je hebt nu 3 poppen) verklein pop 2 en 3, ze moeten in elkaar passen. Kopieer de 2 e pop en zet die aan de zijkant. Kopieer en plak deze hele dia...

2 Nu de 1 e twee poppen halveren. Dat doe je zo: Selecteer de pop kies “Opmaak” en “Bijsnijden”. Snij met de winkelhaak de poppen doormidden, zodat je van elke pop 1 boven en 1 onderhelft hebt. Zet de 2 helften op elkaar zodat je weer 1 pop hebt. Hier is de bovenkant er af.. de volgende dia de onderkant.

3 Onderkant er af en, daarna.. op volgende dia onder en bovenkant weer aan elkaar met kopiëren en plakken.

4 ***Selecteer bovendeel van 2e pop kies “Meer eindeffecten”.. Animatie Buitenvliegen en bij Effectopties… “Naar boven”. Bij de kleine pop : “Meer animatiepaden” / Animatie “Omhoog”, animatie “Naar links” en nog Animatie “Naar onder”. Iedere keer op Toevoegen klikken. Het bovendeel van de 2 e pop Kies “Begin effecten”, Binnenvliegen en bij Effectopties… “Van boven”, ook hier weer eerst animatie toevoegen klikken. De 2 eerste poppen zitten los van elkaar. Nu de animaties !

5 Nu de pop die aan de zijkant staat op pop 2 zetten. Breng op de 2 helften (zorg dat die op de voorgrond staan) van de 2e pop bij Animatie “Meer eindeffecten”.. Verdwijnen aan. Breng op pop 1 eerst dezelfde animatie aan als op pop 2 hiervoor.. Animatie buitenvliegen. Herhaal vanaf *** maar nu met pop 1 en 2.


Download ppt "Neem een Pop en kopieer deze pop 2 x (je hebt nu 3 poppen) verklein pop 2 en 3, ze moeten in elkaar passen. Kopieer de 2 e pop en zet die aan de zijkant."

Verwante presentaties


Ads door Google