De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Agenda clusteroverleg 26 november 2013 1. Welkom en uitleg van de procedure. 2. Informatie over het plan van Prorail voor dit cluster. 3. Gelegenheid tot.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Agenda clusteroverleg 26 november 2013 1. Welkom en uitleg van de procedure. 2. Informatie over het plan van Prorail voor dit cluster. 3. Gelegenheid tot."— Transcript van de presentatie:

1 Agenda clusteroverleg 26 november 2013 1. Welkom en uitleg van de procedure. 2. Informatie over het plan van Prorail voor dit cluster. 3. Gelegenheid tot stellen van vragen ter verduidelijking. 4. Discussie over hoogte en vormgeving scherm 5. Keuze voor hoogte en vormgeving scherm(stemming) 6. Afronding/vervolg.

2 Procedure om tot keuze te komen 1. Prorail legt het concrete plan uit voor dit cluster. 2. We bekijken keuzes schermen per cluster. 3. Aanzicht scherm. - 1 e lijn maakt keuze voor type scherm. - We tellen de stemmen per schermsoort. Totaaltelling van alle clusters bepaalt de definitieve keuze.

3 Vervolg procedure om tot keuze te komen 4. Hoogte scherm. - De gemeente honoreert of ondersteunt de keuze “geen scherm”niet - De gemeente geeft als speelruimte tot 25% lager. Kiezen bewoners voor deze afwijking dan legt de gemeente deze input als zwaarwegend advies voor aan de gemeenteraad. De gemeenteraad legt een advies neer bij ProRail en het ministerie van I&M. Stemverhouding: - Minimaal 60% van de aanwezige eerstelijns- en 60% van de tweedelijnsbewoners moet het eens zijn met de keuze voor een schermhoogte. - Als er geen overeenstemming wordt bereikt tussen eerste- en tweedelijsbewoners, dan overleg. Na overleg volgt een nieuwe stemming. - Is minder dan 60% van de aanwezige eerste- en tweedelijns bewoners het eens met de schermhoogte, dan houden we de voorgestelde schermhoogte van ProRail aan. 5. Vervolg - We brengen de aanwezigen per nieuwsbrief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. De nieuwsbrief is ook te vinden op www.gilzerijen.nl/spoor.


Download ppt "Agenda clusteroverleg 26 november 2013 1. Welkom en uitleg van de procedure. 2. Informatie over het plan van Prorail voor dit cluster. 3. Gelegenheid tot."

Verwante presentaties


Ads door Google