De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Textieldruk Tegelen. Hoe word hier gewerkt Alles begint in de drukkerij met een klant die binnen komt, dan krijgen we een voorbeeld wat er op een shirt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Textieldruk Tegelen. Hoe word hier gewerkt Alles begint in de drukkerij met een klant die binnen komt, dan krijgen we een voorbeeld wat er op een shirt."— Transcript van de presentatie:

1 Textieldruk Tegelen

2 Hoe word hier gewerkt Alles begint in de drukkerij met een klant die binnen komt, dan krijgen we een voorbeeld wat er op een shirt trui etc moet. Als we het voorbeeld hebben dan bewerken we het op een computer. Het licht er net aan hoe we het moeten bewerken we kunnen het borduren zeefdrukken of met folie op een shirt drukken. Het word allenmaal via een ander programma gedaan dus je moet veel kennis hebben van ICT om deze baan te kunnen doen.

3 Het heden en nu Ze waren begonnen met het drukken voor kunstelaars sportzaak in Tegelen we mochten er op de zolder al ons drukwerk doen. Toen kunstelaars weg ging, gingen we onze eigen kant op we gingen zoeken na een goed pand en daarmee gingen we onze nieuwe reputatie opbouwen, we kregen steeds meer vaste klanten en we werden steeds groter. We kochten nieuw apparatuur en nieuwe software nu hebben we ons eigen ding en onze eigen reputatie we zijn er heel gelukkig me.

4 Toekomst We gaan in de toekomst beginnen met een website waar je je bedrukking gewoon kan bestellen en dan krijg je het thuis gelevert. We gaan ook spandoeken, stickers, handoeken etc doen we gaan een grotere keuze maken in ons kleine drukkerij. We hopen ook dat er steeds meer vaste klanten komen dat we het drukker krijgen en meer kunnen drukken


Download ppt "Textieldruk Tegelen. Hoe word hier gewerkt Alles begint in de drukkerij met een klant die binnen komt, dan krijgen we een voorbeeld wat er op een shirt."

Verwante presentaties


Ads door Google