De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE TITEL Inge Misschaert De titel is “Bloedlief”..

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE TITEL Inge Misschaert De titel is “Bloedlief”.."— Transcript van de presentatie:

1 DE TITEL Inge Misschaert De titel is “Bloedlief”.

2 HOOFDPERSONAGE(S) o Julia: o 17 jaar oud. o Twee broers. o speciaal zoals een Gothic meisje. o Houdt van Bloed. Melvin: Een nieuwe en populaire jongen. Katja: een meisje in Julia haar klas waar Melvin op verliefd is

3 NEVENPERSONAGE(S) Rode lippen: (Julia geeft haar die bijnaam) een stagiaire in de instelling waar Julia naartoe moet omdat ze wraak heeft genomen op Melvin Moesje: leraar Frans, (Julia geeft hem de naam moesje) hij heeft mij het meest aangesproken omdat hij eigenlijk wat saai is en dat goed past bij zijn rol van leraar Witte jassen: (naam is uitgevonden door Julia) de dokters uit de instellingen, de dokters hebben mij het minst aangesproken omdat ik daar niet veel over te weten ben gekomen.

4 KORTE INHOUD Julia is een Gothic meisje uit het 5de middelbaar. Ze woont samen met haar moeder en twee broertjes. Haar vader heeft het gezin jaren geleden verlaten. Op 1 september gaat ze met tegenzin naar school want in haar klas zitten slechts 5 andere meisjes en 2 zielige jongens en dat vindt ze saai. Julia is zodanig boos op Melvin, omdat Julia erachter is gekomen dat Melvin van Katja houdt. Julia is in de Instelling omdat ze wraak heeft genomen op Melvin. Julia heeft haar fakkel tegen Melvins hand geduwd zo nam ze wraak tegen Melvin. Melvin viel van de berg toen de fakkel tegen zijn hand gekomen is.

5 Auteur: Inge Misschaert Geboren in Brugge in 1974 Veel Vlaamse filmpjes gepubliceerd Twee kinderen Parttime leraar

6 BEOORDELING VAN HET BOEK. Ik vond het boek heel spannend. Ik heb het boek met plezier gelezen.


Download ppt "DE TITEL Inge Misschaert De titel is “Bloedlief”.."

Verwante presentaties


Ads door Google