De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kinderboekenweek Klaar voor de start!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kinderboekenweek Klaar voor de start!"— Transcript van de presentatie:

1 Kinderboekenweek Klaar voor de start!
Mijn lievelingsboek Groep 3/5

2 Mijn lievelingsboek

3 Meester kikker Dit is mijn lievelingsboek omdat er een meester verandert in een kikker. En het boek is leuk omdat er een grappige meneer in speelt.

4 Mahsal Bahcesi Dit is mijn lievelingsboek omdat mijn moeder het altijd voorleest.

5 Meester Kikker Dit is mijn lievelingsboek omdat juffrouw Yvonne en juffrouw Petra het voorlezen en het is spannend vooral toen die een kikker was.

6 Het geheim van de voetbalgame
Dit is mijn lievelingsboek omdat ik van voetballen houdt en van games. Het gaat over voetballen, ik zit zelf ook op voetbal.

7 Misir Bahcesi Dit is mijn lievelingsboek omdat het is grappig en leuk omdat hij wordt altijd heel bang en hij doet altijd heel grappige dingen. Zoals hij verstopt zich altijd als hij lang is en als hij lacht doet hij altijd zijn mond open.

8 Heksje Lilly Dit is mijn lievelingsboek omdat er bomen van snoep zijn en dat de draak een sneeuwbal naar de beer gooit. Ik vind het boek leuk omdat het grappig is en er zit een poppetje aan.

9 De spookschuur Dit is mijn lievelingsboek omdat het altijd heel spannend is en ze beleven altijd heel veel avontuur. Het is best wel een eng boek omdat het meisje op een dag naar de schuur gaat en daar ziet ze een spook.

10 De reddertjes en kangoeroeland
Dit is mijn lievelingsboek omdat het spannend is en dat die soms gevaarlijk is omdat er een pistool is. Er zijn ook 3 reddertjes en dat zijn muizen.

11 Ik vis vis Dit is mijn lievelingsboek want het meisje, de jongen gaat vissen in de vissenkom. Ik vind het ook leuk omdat ik het zelf kan lezen en ook grappig.

12 Suske en Wiske – De rose neus
Dit is mijn lievelingsboek omdat er leuke plaatjes in staan. We hebben ook 2 films van thuis en heel veel boeken. Ze zijn grappig en leuk.

13 Op wie ben jij? Dit is mijn lievelingsboek omdat het boek leuk en ook grappig en het gaat ook over liefde. Dat vind ik grappig.

14 Suske en Wiske – Suske is weg
Dit is mijn lievelingsboek omdat het grappig is en cool en heeft veel plaatjes. En er is 1 opdracht op. Ik ken Suske al lang sinds groep 4.

15 boos! boos! boos! Dit is mijn lievelingsboek omdat het grappig is en het is een gek boek. Ik vind het ook leuk omdat ik het goed kan lezen.

16 Fantasia VII Dit is mijn lievelingsboek omdat er geuren zijn en dat het spannend is. Er zijn ook geheimtalen en dat je moet je dan achterin zoeken.

17 Koen kampioen Dit is mijn lievelingsboek omdat ik op voetbal zit en het gaat ook over voetbal.

18 Het geheim van de verdwenen kinderen
Dit is mijn lievelingsboek omdat het spannend is en leuk om te lezen. En dat er soms gevaarlijke dingen gebeuren. En het is geheimzinnig, het lijkt op een gewoon eiland.

19 Voorleesverhalen bobo
Dit is mijn lievelingsboek omdat het leuk is. Ik ken bobo al heel lang toen ik 4 was. Ik ken de namen van bobo zijn familie. Deze boek is cool en heel leuk. Mijn moeder of mijn vader of ik lezen ze heel vaak. Ik heb heel veel boeken van bobo.


Download ppt "Kinderboekenweek Klaar voor de start!"

Verwante presentaties


Ads door Google