De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zorg en Welzijn.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zorg en Welzijn."— Transcript van de presentatie:

1 Zorg en Welzijn

2 Onhygiënische Voorvallen
Schimmel, insecten, ongedierte Enz.. Zijn gevolgen van onhygiënisch werken, Daarom moet je altijd op de hygiëne letten!

3 NVWA (Nederlandse voedsel- en warenautoriteit). De NVWA inspecteren ketens op hygiëne van de keten en het eten dat ze verkopen. In geval van ernstige hygiëne problemen sluiten ze de tent ter bescherming van de klanten dat gebeurt bijv. wanneer: de keuken te vies is, er ongedierte is, er beschimmeling is op het voedsel, enz….

4 Labelen van producten Is een etiket op een product zetten met bijv. de ingrediënten, huidbaarheidsdatum, enz....

5 De Menukaart

6 De keuken Als het keukenpersoneel met eten gaat werken moeten ze voldoen aan de 3 dingen: Handschoenen Verschillende snijplanken voor vlees en groente Haarnetje.

7 Snijplanken Met snijplanken moet je oppassen als je er rauw vlees op snijd. Was na het snijden van rauw vlees de snijplank af.

8 Van: Jeffrey van der Meulen
Techniek Van: Jeffrey van der Meulen

9 Verslag/Foto’s wasrobot
Waar heb je de robot arm voor geprogrammeerd? Om de afwas te doen. Leg uit wat posities zijn. Posities zijn coördinaten zodat de robot weet waar hij zijn arm naartoe moet bewegen. Leg uit wat commando’s zijn. Commando’s zijn de opdrachten die de robot moet uitvoeren. Hoe weet de robot dat hij de lopende band moet stoppen? Aan het einde van de lopende band zit een sensor. Wanneer het het blokje langs de sensor passeerd, stopt de lopende band. Hoe weet de robot dat hij na 6 blokjes moet stoppen? Wanneer er geen blokjes over meer zijn. Welke fout zat er in de posities en hoe heb je dat hersteld? Er zat een fout in dat de robot het blokje in het bakje zetten en naar links ging schuiven zonder omhoog te gaan. Dat is hersteld door een positie te bewerken.

10

11


Download ppt "Zorg en Welzijn."

Verwante presentaties


Ads door Google