De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoofdstuk B. Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoofdstuk B. Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van."— Transcript van de presentatie:

1 Hoofdstuk B

2 Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van Whatsapp is het 1 e jaar gratis, en later kost het rond € 0,79 en € 0,99 per jaar. Whatsapp heeft geen reclames in de App, Waardoor het leuk is om het te gebruiken. Omdat je dan niet ineens per ongeluk op een advertentie klikt en de App afsluit. Het is erg nuttig om deze App te gebruiken, omdat je dan niet hoeft te sms’en, wat geld kost. Dus het bespaart je ook nog geld. De App is verder heel eenvoudig, waardoor die voor elke leeftijd categorie gebruikt kan worden.

3 Facebook Voorwaarden: Beveiligd Reclame Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Facebook is een sociale netwerksite App, om contact te zoeken met andere mensen over heel de wereld. Facebook heeft veel reclames, je kan er ook me bellen, maar het is verder Leuk, nuttig en eenvoudig om te gebruiken. Het is ook voor elke doelgroep.

4 Youtube Voorwaarden: Beveiligd Reclame Heel nuttig Categorie: Foto en Video App Stores: App store: Apple Play store: Android Youtube App is een App waar je filmpjes op kan zetten, Die dan door andere mensen bekeken kunnen worden. De App heeft veel reclames gekregen, maar daarnaast is het Toch leuk en nuttig om hem te gebruiken, Want je kan muziek en Filmpjes etc.. Kijken. Het is ook heel eenvoudig om te gebruiken.

5 Twitter Categorie: Sociaal netwerken Voorwaarden: Beveiligd Reclame Heel nuttig App Stores: App store: Apple Play store: Android Twitter is een gratis App waarmee mensen die het gebruiken korten berichtjes kunnen sturen. Het is een sociale netwerk site (App) waar mensen op elkaar Kunnen reageren en kunnen volgen. Er zit veel reclame in de app. Het is nuttig om te gebruiken, omdat je met mensen kan communiceren en verder is het leuk om te gebruiken en het is eenvoudig.

6 Snapchat Categorie: Foto en Video Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig App Stores: App store: Apple Play store: Android Snapchat is een gratis App, waar je een rare selfie maakt en stuurt naar een of meerdere vrienden, die ze maar voor een paar seconden kunnen zien en daarna verdwijnt de foto weer. Het is eenvoudig en nuttig, dus is het wel voor elke doelgroep makkelijk om te gebruiken.

7 Instagram Categorie: Foto en Video Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig App Stores: App store: Apple Play store: Android Instagram is een gratis App om foto's te delen, maar het is tegelijkertijd een sociaal netwerk. Het werkt net als Twitter met volgers, maar in plaats van tekstupdates ontvang je foto's en video's updates. Je kan de foto's en video's die je ontvangt leuk vinden of er op reageren. Het is verder een heel nuttig en eenvoudig App en het kan door elke doelgroep gebruikt worden.


Download ppt "Hoofdstuk B. Whatsapp Voorwaarden: Beveiligd Heel nuttig Categorie: Sociaal netwerken App Stores: App store: Apple Play store: Android Het gebruiken van."

Verwante presentaties


Ads door Google