De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld."— Transcript van de presentatie:

1 Tiny Farm Gaming

2 Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld en gaat levels omhoog waardoor je andere dieren kunt aanschaffen. Het is een social game wat inhoudt dat je op farms van echte vrienden van je kunt kijken en samen kunt spelen. Je kunt ook met echt geld dingen kopen in het spelletje.

3 Verwachting vooraf Ik had er gemengde gevoelens over. Ik weet van mezelf dat ik een zwak heb voor RPG’s, maar ik had al veel boerderij spelletjes gezien op mobiele toestellen en ik had zo mijn vraagtekens bij dit spel. Maargoed ik kende een paar mensen die het speelden en ben het maar gaan proberen!

4 Tijdens Ik heb het aardig lang volgehouden, omdat het heel simpel is om toch even de app aan te klikken en al je dieren te voeren. Je speelt wat rond, koopt een nieuw hok en een struik en voila, wat ziet mijn boerderij er toch pro uit.

5 Achteraf Inmiddels ben ik er klaar mee. Op een bepaald level ging het niet snel genoeg meer en zat er te weinig variatie in, telkens ging ik later inloggen en minder spelen. Er moet een klein beetje uitdaging in blijven zitten dan is het leuk.


Download ppt "Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld."

Verwante presentaties


Ads door Google