De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek."— Transcript van de presentatie:

1 Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek. Abraham ontving hen zeer gastvrij. Hij gaf hun zijn beste eten en drinken.

2 Haha. Ik ben veel te oud om nog kinderen te krijgen. Die is gek!
Sara zat verscholen en had geen woord van het gesprek gemist. Ze moest lachen om wat er werd gezegd. Ze proestte het uit.

3 Abraham, waarom lacht je vrouw? Is er voor de Heer dan iets te moeilijk? Je zult zien, over een jaar zal Sara een zoon hebben. Plots sprak de Heer tot Abraham.

4 Ik heb niet gelachen. Sara die in de boodschap plots de stem van God ontdekte, werd bang. Als een kind dat betrapt was, kwam ze tevoorschijn en ontkende dat ze gelachen had.

5 Jawel, je hebt gelachen. Maar God reageerde vastberaden.

6 Denk hier nog maar eens aan terug als je moeder van Isaak wordt
Denk hier nog maar eens aan terug als je moeder van Isaak wordt. Die naam betekent: het kind dat de lach brengt, de glimlach van God. Dit bleek het gastgeschenk te zijn van God. Hij gaf Abraham en Sara nieuwe hoop en onverwachte mogelijkheden. Het zag er niet langer meer uitzichtloos uit voor hen.


Download ppt "Abraham, volgend jaar rond deze tijd zal Ik bij jou terugkomen en dan zal Sara, je vrouw, een zoon hebben. Op een dag kwamen drie onbekende mannen op bezoek."

Verwante presentaties


Ads door Google