De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel

Verwante presentaties


Presentatie over: "INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel"— Transcript van de presentatie:

1 INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel
3. Hoe werkt het 4. Nadelen & Voordelen 5. Nawoord

2 Voorwoord Deze handleiding beschrijft in verschillende onderwerp hoe het product ‘GSM-Deurbel’ werkt. De documentatie is gebaseerd op situaties die u elke dag kunt tegen komen.

3 Inleiding De GSM-Deurbel is in staat om van afstand de deur voor je te openen. Systeem: Intercom - Telefoon Aanstuurbare Deur - Simkaart GSM-Deurbel We hopen hierbij een voordeel temaken in u leven, zeker omdat er dagelijks situaties zijn waarbij je niet altijd thuis bent.

4 Wat is de GSM-Deurbel GSM Deurbel is een draadloze bel, Je kan opnemen via telefoon en open doen. Het is zeker een voordeel als je vaak buitens huis bent en bijvoorbeeld familie voor je deur.

5 Hoe werkt het Zodra er aan belt wordt hij door gelinkt etc

6 Nadelen & Voordelen Voordelen:
Als je bezig bent met je werk hoef je niet meer snel naar de deur te gaan. Het is veiliger, Je hoeft geen sleutels tegebruiken/uit delen. U kunt zelf kiezen wie binnen mag. Er zit camera beveilig op dus je kan weten wie er voor je deur staat. Nadelen: Prijs is helaas hoog voor dit product Als je handschoenen gebruik, moet je die eerst uit doen Je kan toegangscode vergeten.

7 Nawoord Tekst


Download ppt "INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 2. Inleiding 2. Wat is de GSM-Deurbel"

Verwante presentaties


Ads door Google