De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wie ben ik?.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wie ben ik?."— Transcript van de presentatie:

1 Wie ben ik?

2 Mijn naam is Lien Vissers, ik ben 27 jaar en woon in Moorslede

3 Ik woon samen met Dennis, de papa van mijn drie schatjes
Liede die 4jaar is Tiebe die twee jaar is Siepe die twee maand is

4 Ik hou er van om tijd door te brengen in gezinsverband, mijn kindjes en vriend komen dan ook meestal op de eerste plaats. Wanneer het me lukt dan spelen/knutselen/koken/… we samen,ik vind dit heel belangrijk want voor je het weet groeien ze je boven het hoofd… Ook mijn moeke,papa,de zussen en schoonfamilie zijn erg aanwezig in ons gezinsleven, als het past dan proberen we bij iedereen één keer per week binnen te springen! Maar af en toe heb ik eens tijd nodig voor mezelf,dan ga ik de donderdagavond met anderen naar het kerkkoor van Passendale,ik zing er samen de sopraanstem… Het kan eens deugd doen om een uurtje te ontsnappen uit het drukke gezinsleven! Verder hou ik ervan om te wandelen,te fietsen en te zwemmen en dat natuurlijk weer samen met de kinderen.

5 Waarom studeer ik orthopedagogie?

6 Ik was al lange tijd op zoek naar verandering in mijn leven,ik heb enkel het diploma middelbaar onderwijs in de richting sociale en technische wetenschappen. Maar ik wilde eigenlijk al lang werk vinden in de sociale sector, zonder de geschikte ‘papiertjes’ was dit toch niet zo makkelijk. Tot ik plots na enkele jobs in de verkoop een vacature zag bij:

7 Dit is een instelling voor personen met een matig tot zwaar mentale handicap, er is een dagcentrum en ook een mogelijkheid tot inslapen tijdens de week.

8 Wie niet waagt niet wint dacht ik, en ik stuurde mijn CV op,groot was de verrassing toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Alles verliep heel vlot,ik ging op gesprek om te werken in de maanden juli en augustus als extra hulp bij de opvoedsters,maar kreeg te horen dat ze ook nog iemand zochten die wou helpen bij de dienst vorming en werken, dit leek me iets dat me nog meer lag aangezien ik een verleden had als leidster in de chiro en tal van animatorcursussen had gedaan,dus solliciteerde ik meteen mee daarvoor…

9 Nog meer verrast was ik toen ik op een dag telefoon kreeg dat ik kon starten op 1 juli als begeleidster in dienst vormen en werken. Ik zou dus vooral de creatieve dingen mogen doen. De bewoners begeleiden tijdens sportactiviteiten, muziek &dans,tekenen,… en ook helpen in het atelier, ik had er een prachttijd. Jammer genoeg kreeg ik te horen dat ze na augustus geen uren meer hadden voor een opvoedster A2 wel A1 en aangezien ik toch al lang een hoger diploma wou maar dagonderwijs niet te combineren viel met het gezinsleven schreef ik mij in voor de opleiding orthopedagogie via afstandsonderwijs! Ik heb er nog geen moment spijt…

10 Ik hoop dat ik de opleiding tot een goed eind kan brengen en erin zal slagen om ergens werk te vinden als opvoedster want dat is toch wel mijn droom!


Download ppt "Wie ben ik?."

Verwante presentaties


Ads door Google