De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Anneleen Coen Een kleine voorstelling. Een woordje over mezelf Ik ben Anneleen Coen, geboren op 26 december 1987. Ik woon samen met mijn vriend in Schoten.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Anneleen Coen Een kleine voorstelling. Een woordje over mezelf Ik ben Anneleen Coen, geboren op 26 december 1987. Ik woon samen met mijn vriend in Schoten."— Transcript van de presentatie:

1 Anneleen Coen Een kleine voorstelling

2 Een woordje over mezelf Ik ben Anneleen Coen, geboren op 26 december 1987. Ik woon samen met mijn vriend in Schoten. Momenteel studeer ik voor GOB aan Plantijn Hogeschool Antwerpen en voor Sociaal Werk via afstandsonderwijs aan Katho Kortrijk.

3 Een woordje over mezelf In mijn vrije tijd doe ik graag aan wandelen,zwemmen, fietsen, film zien, toneelspelen, mijn parkieten en recent is mijn interesse ook gewekt voor fotografie.

4 Waarom Sociaal Werk? Ik heb altijd al mensen willen helpen. Ik heb steeds interesse gehad voor mensen in moeilijke situaties. Ik wou hier ook mijn beroep van maken. Ik ben mijn studies begonnen bij Plantijn om een Gespecialiseerde Opvoeder Begeleider te worden. Al mijn theoretische vakken heb ik al afgewerkt enkel mijn stages moet ik nog doen.

5 Waarom Sociaal Werk? Doordat deze stages drie maand in beslag nemen is dit moeilijk te combineren met werk. Daarom leek het mij voor twee redenen een goed idee om bij te studeren via afstandsonderwijs. 1 ste reden: Meer mogelijkheden in de sector 2 de reden: Mijn vrije tijd nuttig besteden in combinatie met mijn stages

6 Waarom Sociaal Werk? Ik moest enkel nog een richting kiezen. Eerst had ik gedacht aan psychologie, maar statistiek is niet mijn sterkste kant. Sociaal werk leek me een verstandigere keuze. Niet alleen sluit het goed aan op mijn andere studierichting, het is door mijn vrijstellingen ook een korter traject.

7 Title Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Vivamus et magna. Fusce sed sem sed magna suscipit egestas.


Download ppt "Anneleen Coen Een kleine voorstelling. Een woordje over mezelf Ik ben Anneleen Coen, geboren op 26 december 1987. Ik woon samen met mijn vriend in Schoten."

Verwante presentaties


Ads door Google