De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik stel mezelf graag even voor Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik stel mezelf graag even voor Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch."— Transcript van de presentatie:

1 Ik stel mezelf graag even voor Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch

2 Ismene Willaert Me

3 Mijn omgeving …

4 L o r e J i r c a J e f f r e y J o i c a P h e b e T i n e Ismene Dit ben ik met familie en beste vrienden. Zus Vriend Schoonzus vriendin

5 Waarom Sociaal – Agogisch Werk?

6 Jirca Ismene Ik heb gekozen voor de richting Sociaal Werk omdat ik later mensen wil helpen. Ik had heel graag Toegepaste Jeugdcriminologie gestudeerd maar daarvoor moest ik naar Antwerpen. Kortrijk ligt veel dichter en in het derde jaar Sociaal Werk kan je kieren voor het keuzetraject Jeugddelinquentie. Ik had heel graag Toegepaste Jeugdcriminologie gestudeerd maar daarvoor moest ik naar Antwerpen. Kortrijk ligt veel dichter en in het derde jaar Sociaal Werk kan je kieren voor het keuzetraject Jeugddelinquentie. Ik was zeker dat ik iets in de sociale sector wou doen. Jeugddelinquentie sprak mij dus heel erg aan en dat heeft mijn keuze bevestigd. Ik was zeker dat ik iets in de sociale sector wou doen. Jeugddelinquentie sprak mij dus heel erg aan en dat heeft mijn keuze bevestigd. (ik)

7 J i r c a Ismene (ik) Ik heb dan ook nog het geluk om bij mijn beste vriendin en neef in klas te zitten. L u ï s

8 Dit was mijn voorstelling


Download ppt "Ik stel mezelf graag even voor Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch."

Verwante presentaties


Ads door Google