De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En sinds dit schooljaar zit ik nu op kot in Kortrijk. Ik heb 1 oudere broer en 1 jongere zus. Ik hou van tennissen, dansen, uitgaan, met vrienden weggaan of ook gezellig eens thuis een film bekijken.

3 Ik, mijn broer en zus en vader, een tijdje geleden

4 En enkele jaren later……

5 Ik denk dat deze richting wel bij me past, omdat ik ten eerste altijd al iets heb willen doen, waar ik in contact kom met mensen. Ook het feit dat ik zeer graag help, en hulp wil verlenen aan mensen met problemen...


Download ppt "Ik ben Ulrike Seynaeve en ik ben 18 jaar oud. Op 18 november 1991 werd ik geboren te Torhout, maar al men hele leven lang woon ik te Lichtervelde. En."

Verwante presentaties


Ads door Google