De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn naam is Dani Theuninck Ik ben geboren op 27 november 1996 te Malle Ik ben 16 jaar Ik woon in Schoten Ik woon alleen met mijn mama en mijn broers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn naam is Dani Theuninck Ik ben geboren op 27 november 1996 te Malle Ik ben 16 jaar Ik woon in Schoten Ik woon alleen met mijn mama en mijn broers."— Transcript van de presentatie:

1

2 Mijn naam is Dani Theuninck Ik ben geboren op 27 november 1996 te Malle Ik ben 16 jaar Ik woon in Schoten Ik woon alleen met mijn mama en mijn broers Ik ben het enige meisje thuis met 4 broers

3 Sterke punten Werkpunten Gedrag Toekomstvisie Prognose

4 Mijn theorievakken zijn in het algemeen redelijk goed

5 Praktijk gaat goed maar ik vind voor mijzelf dat het toch nog iets beter en sneller vooruit kan gaan.

6 In het begin ging het toch nog redelijk moeilijk aangezien het een heel andere manier van werken was als op mijn vorige school. Dit zal volgens mij wel een kleine invloed hebben gehad in het begin maar ik hoop dat dit volgens jullie nu wel beter is.

7 Ik wil al jaren heel graag kapster worden. Ik volg dit al van het 2 de middelbaar. Mijn mama, mijn nicht, mijn bomma en mijn tante hebben dit allemaal waargemaakt en ik zou dit graag verder zetten. Ik zou eerst een paar jaar voor iemand willen werken en nadien zelf iets beginnen.

8 Ik hoop dat ik dit jaar goed kan afsluiten met een A-attest. Het was voor mij niet bepaald een gemakkelijk jaar maar ik heb zo goed mogelijk mijn best gedaan met de ups en downs die er waren.

9 Dank u wel voor het luisteren en hopelijk tot volgend jaar.


Download ppt "Mijn naam is Dani Theuninck Ik ben geboren op 27 november 1996 te Malle Ik ben 16 jaar Ik woon in Schoten Ik woon alleen met mijn mama en mijn broers."

Verwante presentaties


Ads door Google