De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ROC dag Alfa College Taco Groenhuis.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ROC dag Alfa College Taco Groenhuis."— Transcript van de presentatie:

1 ROC dag Alfa College Taco Groenhuis

2 Indeling presentatie ROC dag Groepenverdeling Voorbereiding Nawoord

3 ROC dag Wat was de bedoeling?
Voor onze opleiding Marketing en communicatie kregen wij de opdracht om een ROC dag te organiseren voor alle docenten van het alfa College. Wat is een ROC dag? ROC staat voor Regionaal opleidingscentrum. Alle leraren en Leraressen van het alfa college kwamen over om deze dag met alle scholen en andere collega’s mee te maken.

4 Groepenverdeling Groep 1 en Groep 2
Wij moesten voor 2 dingen zorgen op deze dag, dat de mensen herkenbaar waren, doormiddel van Naamplaatjes. En de andere groep moest voor de opmaak van de zaal zorgen: hoe doen we de tafel indeling? En hoe gaan we zorgen dat niemand ergens vastloopt, verder moesten zij er voor zorgen dat de doorstroming goed was: hoe leggen we de naambordjes neer en hoe verdelen we de workshop blaadjes.

5 Voorbereiding Met de 2 groepen die we gemaakt hadden, hadden we voor elk 2 leiders uitgekozen. Zij moesten de groepen begeleiden en waren uiteindelijk ook degene die de gesprekken voerden met onze coach. Welke plannen hadden we gemaakt? Het was de bedoeling dat groep 1 de ochtend dienst draaide, groep 2 de middag dienst. Leraren zouden bij binnenkomst hun naambatch krijgen en vervolgens bij de aanliggende tafels hun workshop formulieren op kunnen halen.

6 De ROC dag Hoe verliep de dag?
08:00 aanwezig, om 08:45 zouden de docenten binnen druppelen. 2 mensen namen hun plek in bij de deur en de anderen werden verdeeld over 2 tafels: Workshop tafels en de ‘’naamtafels’’ De verdeling van de taken ging goed en volgens plan. De Docenten waren af en toe wat opdringerig maar begrepen de bedoelingen van ons en ik denk dat het ook duidelijk was voor hun. De Dag verliep daarom prima en met groep 1 hebben we de taken keurig door gegeven aan groep 2.

7 Nawoord Wat ging er goed?
Ik vind dat er een hoop goed ging, we waren duidelijk in de communicatie, we hadden de tafels goed ingedeeld en ondanks de grote drukte hebben wij ten alle tijden geprobeerd het hoofd koel te houden. Wat ging er Minder goed? De doorstroming had wellicht iets beter gekund. Zo hadden de workshop papieren misschien beter anders om kunnen liggen. Eindoordeel: Ik vind dat we met z’n allen een prestatie hebben geleverd om trots op te zijn en het met onze toch nog wat geringe ervaring deze dag tot een mooi einde hebben gebracht.


Download ppt "ROC dag Alfa College Taco Groenhuis."

Verwante presentaties


Ads door Google