De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door: Susan, Sabine, Sanne, Kim, Marlie, Brett, Romy (en Eef)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door: Susan, Sabine, Sanne, Kim, Marlie, Brett, Romy (en Eef)"— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door: Susan, Sabine, Sanne, Kim, Marlie, Brett, Romy (en Eef)
Soepschildpad!!! Gemaakt door: Susan, Sabine, Sanne, Kim, Marlie, Brett, Romy (en Eef)

2 Inhoud Dia 1: Wat hebben we allemaal gedaan en gevonden?
Dia 2: Info over de soepschildpad. Dia 3: plaatjes Dia 4: Einde

3 Wat hebben we allemaal gedaan en gevonden?
Poster – Sanne en Susan hebben een poster gemaakt. Die poster staat ook op de wiki. Internet – Susan heeft thuis op het internet info gezocht over de soepschildpad. Kim heeft al die informatie samengevat (Dat staat allemaal bij dia 5). Boeken – Susan en Sabine zijn naar de bieb geweest daar hebben ze niks gevonden. En Marlie heeft in de mediatheek van school boeken gezocht en toen had ze één boek gevonden.

4 Wat hebben we allemaal gevonden en gedaan (deel 2)?
Tekeningen – Marlie, Brett, Sabine, Sanne en Kim hebben allemaal een tekening gemaakt. Die tekeningen staan ook op de wiki. Suriname doos – Sanne en Kim hebben in de Suriname doos gekeken of daar nog informatie uit konden halen. Sanne en Kim hadden toen een poster gevonden maar die kunnen we helaas niet laten zien.

5 Info over de soepschildpad.
Hoelang – 1,5 m met de kop en staart erbij. Hoe oud ongeveer – Ze kunnen ongeveer 80 tot 120 jaar worden. Hoeveel hij weegt – Hij weegt ongeveer 160 kg. Waar hij leeft – Altijd in zout water. Alleen het vrouwtje komt wel eens op het land om eieren te leggen. Hoe hij groeit – De soepschildpad is één van de langzaamste groeiende gewervelde schildpad. Het kan 70 jaar duren voordat hij het land opkomt en eieren legt.

6 Plaatjes

7 Einde We hopen dat jullie het leuk en leerzaam vonden.


Download ppt "Gemaakt door: Susan, Sabine, Sanne, Kim, Marlie, Brett, Romy (en Eef)"

Verwante presentaties


Ads door Google