De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In de volksmond :De schippersschool Opgericht in 1948, zodat de kinderen van de migrerende bevolking ook hun leerplicht konden volbrengen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In de volksmond :De schippersschool Opgericht in 1948, zodat de kinderen van de migrerende bevolking ook hun leerplicht konden volbrengen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6

7

8 In de volksmond :De schippersschool Opgericht in 1948, zodat de kinderen van de migrerende bevolking ook hun leerplicht konden volbrengen. ( Schippers, circusgasten, foorreizigers, marktkramers en seizoenarbeiders)

9 Het leven op de Schippersschool

10

11

12 Het oorspronkelijk schooldomein Domein van 12 ha In 1957 de bouw van de eerste paviljoenen

13 1978 : inhuldiging van het nieuwe schoolgebouw.

14 In het schooljaar 1995 -1996 : Start van een eigen kleuterschool. Langafstandsonderwijs voor kleuters die aan boord blijven.

15

16 In de kleuterklas Een dagje aan boord Zwemmen is voor ons belangrijk Huishoudelijke activiteitenVerblijven in de natuur Op bosklas in de Oostkantons

17 Actie tegen zwerfvuil Evenementen in Gent Chemie op school Studieoriëntatie in het beroepenhuis Werken in het museum Op siertoer

18 KerstmarktPaaseieren rapen Jaarlijkse opendeurdagCarnavalSinterklaasfeest Didactische uitstappen

19 Comeniuswerking Seven countries, Eight stories Painters and Colours Without Borders


Download ppt "In de volksmond :De schippersschool Opgericht in 1948, zodat de kinderen van de migrerende bevolking ook hun leerplicht konden volbrengen."

Verwante presentaties


Ads door Google