De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

MIRA ANNE-SOPHIE VICTORIA XENIA ILIAN  Natuur geeft ons inspiratie  Op pad in de natuur is in onze drukke maatschappij meer dan ooit een verademing.

Verwante presentaties


Presentatie over: "MIRA ANNE-SOPHIE VICTORIA XENIA ILIAN  Natuur geeft ons inspiratie  Op pad in de natuur is in onze drukke maatschappij meer dan ooit een verademing."— Transcript van de presentatie:

1

2 MIRA ANNE-SOPHIE VICTORIA XENIA ILIAN

3  Natuur geeft ons inspiratie  Op pad in de natuur is in onze drukke maatschappij meer dan ooit een verademing  Kids spelen in de natuur  Honden gaan er even wandelen en hebben de tijd van hun leven Samen proberen we de oorspronkelijke staat van de natuur te behouden.

4  Afval langs de straten.  Op school.  Het stelt veel problemen voor de leefomgeving.

5  Op stortplaatsen zullen ze eeuwenlang blijven liggen.  Voor het produceren van plastics zijn grote hoeveelheden fossiele grondstof nodig.

6

7  Er zijn boetes van €130  Er moeten meer vuilnisbakken worden geplaatst.  Er moeten meer mensen worden aangeworven van de gemeente om het afval op te ruimen.

8  De school kan een kippenhok op school zetten waar de resten van het eten kunnen worden gedeponeerd.  Neem een brooddoos mee in plaats van zilverpapier!  Wedstrijd om ter meeste papiertjes rapen in 1 minuut.

9  Wij maken een filmpje met onze slogan die op onze website komt.  Wij maken een affiche.  Onze website.  Wij stellen een enquête op  Wij organiseren een wedstrijden

10  Raap zo veel mogelijk papiertjes in 30 seconden  Versier je brooddoos zo origineel mogelijk, en stuur dat naar ons door op afvalservices@hotmail.com ! afvalservices@hotmail.com

11


Download ppt "MIRA ANNE-SOPHIE VICTORIA XENIA ILIAN  Natuur geeft ons inspiratie  Op pad in de natuur is in onze drukke maatschappij meer dan ooit een verademing."

Verwante presentaties


Ads door Google