De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Keuze-opdracht 2-4 hoe komt HIV de cel in.  A eiwitbinding  B het membraan van het virusdeeltje vloeit samen met het celmembraan het virus en de T-helpercel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Keuze-opdracht 2-4 hoe komt HIV de cel in.  A eiwitbinding  B het membraan van het virusdeeltje vloeit samen met het celmembraan het virus en de T-helpercel."— Transcript van de presentatie:

1 Keuze-opdracht 2-4 hoe komt HIV de cel in

2  A eiwitbinding  B het membraan van het virusdeeltje vloeit samen met het celmembraan het virus en de T-helpercel die versmelten en daardoor kan de viruskern van HIV door het celmembraan.  C een sleutel vorm

3  D hij verandert in een soort sleutel in een slot (gemengd/verbonden).  E gp160 bind met CD4. op de plek waar ze binden gaat het celmambraan open en het virus membraan bind met het doelcel/T-helpercelmembraan. Het totale celmembraan word groter.  F dan zou HIV de cel niet kunnen invecteren omdat hij niet kan binden.


Download ppt "Keuze-opdracht 2-4 hoe komt HIV de cel in.  A eiwitbinding  B het membraan van het virusdeeltje vloeit samen met het celmembraan het virus en de T-helpercel."

Verwante presentaties


Ads door Google