De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties die plaatsvinden?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties die plaatsvinden?"— Transcript van de presentatie:

1 Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties die plaatsvinden?

2 Ik hou van je. Ik ga je geen infectie geven. Emma en Victor praten over hun ervaringen met seks. Victor heeft al andere partners gehad en Emma is een beetje ongerust over het oplopen van een soa. Verspreiding van infectie

3 Maak je geen zorgen. Die ene keer zal wel geen kwaad kunnen. Victor en Emma maken zich zorgen omdat ze geen condoom hebben.

4 Verspreiding van infectie Ik gebruik de pil al. Moeten Emma en Victor condooms kopen?

5 Verspreiding van infectie Victor schaamt zich om met Emma op consultatie te gaan bij de huisarts. Ik wil met je naar bed gaan maar ik vind dat je je eerst moet laten testen.

6 Verspreiding van infectie Emma en Marie bespreken hoe 'de eerste keer' zou zijn en maken zich zorgen over herpes. Ik heb gehoord dat je de eerste keer niets kan oplopen.

7 Verspreiding van infectie Victor en Thomas spreken over de les seksuele opvoeding waarin sprake was van chlamydia. Chlamydia! Ze spreken er alleen over om ons bang te maken.


Download ppt "Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's) Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties die plaatsvinden?"

Verwante presentaties


Ads door Google