De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eten DOOR: RUBY, EBONY, DASHA & DANI. Claes Oldenburg Claes Oldenburg is geboren op 28 januari 1929. Hij staat bekend om zijn installaties die voor iedereen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eten DOOR: RUBY, EBONY, DASHA & DANI. Claes Oldenburg Claes Oldenburg is geboren op 28 januari 1929. Hij staat bekend om zijn installaties die voor iedereen."— Transcript van de presentatie:

1 Eten DOOR: RUBY, EBONY, DASHA & DANI

2 Claes Oldenburg Claes Oldenburg is geboren op 28 januari 1929. Hij staat bekend om zijn installaties die voor iedereen toegankelijk zijn. In deze installaties geeft hij hele grote replica’s van alledaagse voorwerpen weer. Een ander thema in zijn werk is het maken van zachte sculptuur versies van alledaagse voorwerpen.

3 Amezaiku Amezaiku is een Japanse kunstvorm, waarbij de artiest kunstwerken van snoepgoed maakt.

4 Salvador Dalí Salvador Domingo Felipe Jacinto Dalí i Domènech, markies de Dalí de Pubol (Figueres, 11 mei 1904 – 23 januari 1989) was een Spaans kunstschilder en tevens veelzijdig kunstenaar.– Zijn werken hadden op verschillende manieren met eten te maken.

5 Jan Svankmajer Jan Svankmajer (geboren op 4 september 1934 in Praag) is een Tsjechische surrealistische kunstenaars. Zijn werk omvat vele mediatechnieken en hij staat bekend om zijn surrealistische animaties en filmpjes. Jan Svankmajer -Meat Love(1989)

6 Jan Svankmajer – Dimensions of dialogue part 2


Download ppt "Eten DOOR: RUBY, EBONY, DASHA & DANI. Claes Oldenburg Claes Oldenburg is geboren op 28 januari 1929. Hij staat bekend om zijn installaties die voor iedereen."

Verwante presentaties


Ads door Google