De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou."— Transcript van de presentatie:

1

2 Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou het eigenlijk niet spelen maar ik werd toch overgehaald.

3 Ervaring Mijn ervaring was dat het eigenlijk een heel erg leuk spel was om te spelen. We speelden het met 4 mensen wat erg gezellig was. We speelden tegen elkaar dus was het ook erg competitief. Wat veel emoties met zich mee brengt.

4 Verschil Mijn eerdere verwachting slaat dan ook niet aan op mijn ervaring. Hier zit een erg groot verschil in. Voordat ik voortaan een spel beoordeel zal ik het eerst gaan spelen.


Download ppt "Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou."

Verwante presentaties


Ads door Google