De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Met een handicap.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Met een handicap."— Transcript van de presentatie:

1 Met een handicap

2 Een vrouw is juist bevallen.
Even later komt de dokter haar bezoeken en zegt : Uw baby is in goede gezondheid, maar er is toch wel iets dat ik over hem wil zeggen.

3 De vrouw maakt zich ongerust:
Wat is er mis met de baby ? Zeg het vlug dokter ! Wat klopt er niet?  Wel, eigenlijk niets heel ernstig maar uw baby is een beetje…anders. Hij is hermafrodiet.

4 Hermafrodiet... Wat is dat eigenlijk ??? Wel dat wil zeggen dat uw zoontje... dat hij euh zij Al het gereedschap van een man heeft, maar ook die van een vrouw.

5 EN hersenen heeft…?? De vrouw wordt bleek : Oh mijn God !
Wil je zeggen dat hij een penis... EN hersenen heeft…??

6 Bij de dokter Een vrouw zit met een baby bij de arts
te wachten voor het eerste onderzoek van de kleine De dokter arriveert en controleert baby's gewicht Hij lijkt een beetje ongerust Hij vraagt of de baby borstvoeding krijgt, of de fles.

7 “Borstvoeding" zegt de vrouw.
Waarop de dokter haar vraagt om haar bloes en beha even uit te trekken Hij knijpt in haar tepels, en duwt en kneed en wrijft haar beide borsten een hele poos voor een grondig onderzoek

8 Ook dit is weer een bewerking van Power Pointje
Dan zegt hij: "Geen wonder dat deze baby onder zijn gewicht is. U heeft geen melk !" "Ik weet het", zegt ze, "ik ben zijn oma, maar ik ben toch blij dat ik gekomen ben..." Ook dit is weer een bewerking van Power Pointje


Download ppt "Met een handicap."

Verwante presentaties


Ads door Google