De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN."— Transcript van de presentatie:

1 6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen

2

3 Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN

4 PRE-EXPOSURE SPANNEND ZIN ENTHOUSIAST NERVEUS BLIJ Voor een concert is er altijd dat fijne gevoel van spanning en enthousiasme en blijheid. De adrenaline giert door je lichaam en je kunt niet wachten om jouw muzikale held(en) live die geweldige muziek te spelen. Dit gevoel had ik ook vooraf bij het concert van Jack White. Ik had er lang naar uitgekeken en had er super veel zin in. De lichten gingen uit en Mister White en zijn band betraden het podium..

5 DIRECT-EXPOSURE Weinig interactie met publiek Te zacht geluid Teleurstellend Te veel verwachtingen gehad? Te rustig publiek Geen goede sfeer Jack White is een geweldige artiest en speelt fantastisch live. Althans dat vond ik altijd bij het zien van live materiaal. De show begon en vanaf het begin was het geluid eigenlijk te zacht. Het kwam niet goed over ook al was de band best enthousiast. Verder maakte Jack White amper contact met het publiek wat erg jammer was, dat maakt een optreden toch iets meer speciaal. De sfeer was ook niet goed, veel mensen zaten heel stil en zelfs het sta publiek was rustig. Het voelde niet goed en het was redelijk teleurstellend. Terwijl de muziek wel gewoon goed was. Erg zonde.

6

7

8


Download ppt "6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN."

Verwante presentaties


Ads door Google