De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Zaterdag 15 december, typisch zo’n dag dat je je afvraagt waarom je voetbalt. Diep in december, wisselend weer,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Zaterdag 15 december, typisch zo’n dag dat je je afvraagt waarom je voetbalt. Diep in december, wisselend weer,"— Transcript van de presentatie:

1 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Zaterdag 15 december, typisch zo’n dag dat je je afvraagt waarom je voetbalt. Diep in december, wisselend weer, soms bewolkt soms wat zonnenstralen. Bovendien is het de start van de tweede competitiehelft. Dat had ook in maart mogen zijn. Het goede nieuws is dat dit één van de weinige dagen in het jaar is dat we in een stadion spelen : Met overvolle tribunes : Noord tribuneZuid tribune waardoor sfeer verzekerd is:

2 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Als neutraal toeschouwer weet je dan dat het een middag wordt met technische hoogstandjes: Een middag ook waarop ons atletisch vermogen volledig tot uiting komt het jammer is dat de fotograaf de achterwaartse salto mortale van Jan - mini-schwalbe - H miste. Hoewel je dat op basis van het foto materiaal niet zou zeggen liet Jan zich door zijn achterwaartse glijvlucht niet uit het veld slaan :

3 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Aangezien de MD zich deze middag heeft afgemeld heeft na Joop nu Harry van Gaal de technische leiding in handen. Ziet Harry’s neef Louis zijn team altijd alleen maar goed voetballen, Harry kan er ook wat van: - Ik heb genoten! - het spel was geweldig, wat een diepgang over de vleugels - en dan die opkomende backs - er wordt fantastisch gecombineerd Het was dus hartverwarmend … volgens Harry… anderen zagen dat genuanceerder: Als we niet beter hadden geweten zou je denken dat Harry op cursus was geweest. Zoveel positivisme, zoveel stimulerende woorden. En het begon al voor de wedstrijd met de historische woorden: “jullie hebben Joop laten vallen, dat flikken jullie mij toch niet” Even zat de schrik erin. Zou “van Gaal “ boos zijn? Wat moet ik hier nog aan toevoegen?

4 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Boos of niet boos, Harry had de “wonderopstelling” gevonden. Voor de goede orde leggen wij die daarom maar even vast voor de MD. Hans H speelde zelfs zo bevrijd en offensief dat hij langs de camer a is geflitst zonder op de gevoelige plaat vast te zijn gelegd. Hoogst persoonlijk maakte hij er een 3-4-1 (HH) -2 van Charles Hans H (Jan V)PhilJohn (Jan H) Alix Eric TheoMichiel Jos Peter (Harry)Eelco

5 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Score technisch verliep de middag voorspoedig. Al vlot een 1-0 opening door Eelco na een sublieme aktie van onze linksback op de rand van de vijandelijke 16 meter. Het moet gezegd dat Odin in deze fase het doel verdedigde met slechts 10 man. Bij de 2-0 toverde Theo één van zijn wonderpasses uit het rechterbeen. Welke door Peter in het net werd geknikt Ofschoon Odin inmiddels op volle sterkte was geraakt, werd de voorsprong langzaam uitgebouwd naar 3-0 (Hans H) en 4-0 (Peter).

6 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Volgens oerdegelijk KNVB protocol was de scheidsrechter deze middag gestoken in een smetteloos zwart tenue: Niets dan goeds overigens over deze scheids. Prima gefloten. Het moet gezegd dat de scheids het ook niet moeilijk heeft gehad. Twee ploegen die lekker wilde voetballen. Geen gezeik, geen vervelende overtredingen, niets van dat alles. Gewoon lekker ballen zoals je dat het hele seizoen zou willen. Odin, tot volgend jaar! En langzaam ging het licht uit …

7 Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008


Download ppt "Odin - VV De Meern Seizoen 2007 - 2008 Zaterdag 15 december, typisch zo’n dag dat je je afvraagt waarom je voetbalt. Diep in december, wisselend weer,"

Verwante presentaties


Ads door Google