De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De verleiding van een zonsondergang in de woestijn; als een zucht warme wind die je gezicht beroert en je een optimaal gevoel van geluk geeft. Een sensuele.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De verleiding van een zonsondergang in de woestijn; als een zucht warme wind die je gezicht beroert en je een optimaal gevoel van geluk geeft. Een sensuele."— Transcript van de presentatie:

1 De verleiding van een zonsondergang in de woestijn; als een zucht warme wind die je gezicht beroert en je een optimaal gevoel van geluk geeft. Een sensuele krachtige aroma, bijna lustopwekkend. Een van de fijnste ingrediënten uit het parfumerie vakmanschap is gebotteld in Versace Pour Homme Oud Noir, het herenparfum dat door Versace voor liefhebbers van oriëntaalse geuren is ontwikkeld. Voor mannen met een krachtige persoonlijkheid. Een intense en vorstelijke compositie; kruidig en met een diepere laag van leder.

2 DE FLACON Het parfum wordt gepresenteerd in de originele Versace Pour Homme flacon die naar een facet geslepen edelsteen verwijst. De Versace Pour Homme Oud Noir flacon is echter uitgevoerd in een elegante zwarte kleur die in degradé richting de onderkant in sterkte krachtiger wordt. Gouden accenten geven het geheel een luxueuze uitstraling en de ware Versace signatuur.

3 DE GEUR Sappige geurnoten van bittere sinaasappel gecombineerd met de frisse en sprankelende geur van oranjebloesem en de viriele touch van pittige zwarte peper. Kruidige kardemom en saffraan worden verrijkt met harsachtige noten van olibanum waardoor een vurig en herkenbaar hart wordt gevormd. Intense donkere oud noten geven, tezamen met het elegante duo van aardse patchouli en volle lederhout, de geur haar kracht. Bittere sinaasappel Oranjebloesem Zwarte peper Kardemom Saffraan Olibanum Oud hout Patchouli Lederhout HART TOP BASIS Geurfamilie: Oriëntaals - Houtachtig

4 INTRODUCTIE Versace Pour Homme Oud Noir is als 100 ml Eau de Parfum verkrijgbaar vanaf september 2013 bij een selectief aantal top-parfumeriezaken. De aanbevolen consumentenprijs is € 120,-. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Elha Cosmetics | Public Relations Boulevard Sylvain Dupuis 233, bus 5 1070 Brussel 02 502 88 45 Anne van Herwijnen : aherwijnen@elha-cosmetics.nlaherwijnen@elha-cosmetics.nl Ark Communicatie – Martine Baetlsé & Tabitha Van den Bergh T 03 780 96 96 martine@ark.bemartine@ark.be - tabitha@ark.betabitha@ark.be


Download ppt "De verleiding van een zonsondergang in de woestijn; als een zucht warme wind die je gezicht beroert en je een optimaal gevoel van geluk geeft. Een sensuele."

Verwante presentaties


Ads door Google